KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame
Princis, SIA

Princis, SIA

Gaiļu ferma, Brankas, Cenu pagasts, Ozolnieku novads, Latvija, LV-3042
(+371) 26563936 - 20206039
 
AlleAngebotGalerieDie Karte
Beschreibung

Jāšanas sporta kluba "Princis" saimniecībā ir aptuveni 70 zirgi. Perspektīvākie piedalās valsts un starptautiska līmeņa sacensībās. Līdzās zirgu audzēšanai saimniecība nodarbojas ar bērnu un jauno jātnieku apmācību, arī uz ponijiem. Katru gadu JSK Princis jātnieki un zirgi uzrāda labus rezultātus nacionāla mēroga sacensībās. Daudzi saimniecībā audzētie zirgi ir nonākuši Latvijas sportistu rokās, un uzrāda ļoti labus rezultātus sacensībās. Specializējamies gan konkūra, gan iejādes zirgu audzēšanā. 

"Princis" SIA piedāvā izjādes ar zirgiem un ponijiem, jāšanas apmācību, kā arī zirgu tirdzniecību un zirgu pansiju.

Galerie
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortPferdezucht mehr Details   Pferdepension mehr Details   Zirgu tirdzniecība mehr DetailsIzjādes ar zirgiem un ponijiem Jelgavā (Izjādes) mehr Details   Ausritt mit den Pferden mehr Details   Izjādes ar ponijiem mehr Details   Reitschule mehr DetailsPiknikplätze
Die Karte

Statistik:
Ist durchgesehen : 40469
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 226065


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIA"SIA Rasu Dārzniecība" ist eine relativ neue Gärtnerei in Familienbesitz in der Gemeinde Birzgale des Bezirks Ogre. Wir spezialisieren uns auf Beetpflanzensetzlinge und winterharte Pflanzen. Wir bieten auch Gemüsesetzlinge an: Tomaten, Gurken, Kürbisse, Wassermelonen, Melonen und andere Setzlinge.
Akmens apstrādes centrs AKM
Akmens apstrādes centrs AKMKvalificēti meistari veiks kapu pieminekļu izgatavošanu un uzstādīšanu, gravēšanu ar smilšu strūklu, arhitektonisko elementu un būvdetaļu izgatavošanu, izveidos dekoratīvus dārza elementus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
ID Rugāji, Tischlerei
ID Rugāji, TischlereiIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Aldari, Motel
Aldari, MotelMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Mālpils muiža, Hotel
Mālpils muiža, HotelMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Terion, tierklinik
Terion, tierklinikVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Melturi, Hotel
Melturi, HotelDas Hotel "Melturi" lieght in einem malerischen Ort an der Amata. Es gibt günstige Anfahrtsmöglichkeiten und ein Parktplatz. Im Hotel gibt es bequeme ein- und zweisitzge Schlafizimmer, eine Sauna mit dem Schwimmbecken un Kaminsaal. Fur die Geschaftsleute bieten wir einen Koferenzsall an.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
Visi banneri