KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Ķirši ZS, veikals

Rīgas iela 65, Krāslava, Krāslavas novads, Latvija, LV-5601
(+371) 29768471
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortSamen und Pflanzen

Statistik:
Ist durchgesehen : 5560
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 28159
View in catalog : Samen und Pflanzen


Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaIch suche Garn für in Lettland gezüchtete Schafe. Wolle wird vom Waschvorgang bis zum fertigen Garnfaden verarbeitet. Ungewaschene Wolle kaufen, umtauschen.
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakse
Dr. Viestura Vīndedža traumatologa - ortopēda ārsta prakseMedicīniskās manipulācijas, blokādes - medikamentu ievade, pleca operācijas, elkoņa locītavu operācijas, plaukstas locītavas operācijas, gūžas locītavas un augšstilba operācijas, ceļa locītavas operācijas, potītes un pēdas operācijas
Mucenieki, Landgut
Mucenieki, LandgutLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Zarumi, šūšanas darbnīca
Zarumi, šūšanas darbnīcaŠūšanas darbnīca ZARUMI. Apģērbu šūšana, izšūšana, labošana. Logo un karogu izšūšana. Darba apģērbi, priekšauti.
Dubultmuiža, Gasthaus
Dubultmuiža, GasthausViesu nams Dubultmuiža piedāvā: banketu zāli (40 pers.), pirti, baseinu, kublu, 8 numuriņi nakšņošanai. Atrodamies Rīgas teritorijā.
Hotel De Lita, Hotel
Hotel De Lita, HotelVienā no skaistākajiem kūrortiem Lietuvā - Druskininkai, darbu uzsāk jauna, moderna, ērta un mājīga, trīs zvaigžņu viesnīca ar klasisko nosaukumu De Lita.
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrs
Cīrulīši, veselības un atpūtas centrsTelpas svinīgiem pasākumiem, telpas konferencēm un semināriem, viesnīca, pirtis, džakuzi, aktīvā atpūta, bērnu nometnes.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-Shop
Rozā sapnis, Karneval und Abendkleiderverleih, Online-ShopRozā sapnis. Karnevāla un vakara tērpi, noma un aksesuāri.
Latvijas Fotogrāfijas muzejs
Latvijas Fotogrāfijas muzejsLatvijas Fotogrāfijas muzejs ir atvērts apmeklētājiem kopš 1993. gada. Tas darbojas kā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja struktūrvienība. Muzejs ir iekārtots senā tirgotāju ēkā, kas saglabājusies no 16. gadsimta, un ekspozīcijas telpās iespējams apskatīt gan restaurēto daudzkrāsaino sienas gleznojumu, gan vēsturiskā parketa ornamentu uz grīdas.
Visi banneri