KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Madlienas mežniecība

Medņi, Madlienas pagasts, Ogres novads, Latvija, LV-5045
(+371) 65039117
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortFortswirtschaft

Statistik:
Ist durchgesehen : 8835
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 26189
View in catalog : Fortswirtschaft


Fotostudijas.lv, Fotostudio
Fotostudijas.lv, FotostudioFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Skultes muiža, Gasthaus
Skultes muiža, GasthausSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Dental Art, zobārstniecība
Dental Art, zobārstniecībaZobārstniecības klīnika Dental Art piedāvā visāda veida zobārstniecības pakalpojumus: terapija, protezēšana, implantācija, zobu kosmētiskā restaurācija, higiēna un balināšana.
Rakstā, einkaufen
Rakstā, einkaufenEsi deju kolektīva dalībnieks vai vēlies par tādu kļūt? Mammai pie rokas sper pirmos solīšus deju zāles virzienā? Gaidi nākamos Dziesmu un deju svētkus? Vēlies iegādāties pats savu tautas tērpu?
Gintus, SIA, Feldmesskunst
Gintus, SIA, FeldmesskunstSIA Gintus , mērniecība, topogrāfija, detālplānojumi, izpildshēmas, robežplāni.
Atlas Motors, autosalons - autoserviss
Atlas Motors, autosalons - autoservissAtlas Motors ir neatkarīgs ASV auto uzņēmums: riepu, automašīnu un rezerves daļu tirdzniecība, auto serviss.
Photorent, IK
Photorent, IKFotonoma Rīgas centrā piedāvā kameras, objektīvus, zibspuldzes, audio un video tehniku, apgaismojumu un citus aksesuārus profesionāļiem un amatieriem. Pastāvīgajiem klientiem un īrei ilgtermiņā atlaides.
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
For Rest, Gasthaus
For Rest, GasthausViesu nams ar terasi ezera krastā. Krievu pirts ar slotiņām un aromātisku tēju. Vieta nelielu svīnību organizēšanai 6-9 cilvēkiem.
Žuvine, Fisch Restaurant
Žuvine, Fisch RestaurantŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
Visi banneri