KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Grantskalni

Laurencenes iela 6a, Alūksne, Alūksnes novads, Latvija, LV-4301
(+371) 64324295
 
AlleAngebot
AngebotErzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortMelirationsarbeiten

Statistik:
Ist durchgesehen : 6517
Gezeigt in sucht Ergebnisse : 25999
View in catalog : Melirationsarbeiten


ESELO, Zentrallager
ESELO, ZentrallagerSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
VEIPRO, SIA, Schuppen und Schuppenreparatur
VEIPRO, SIA, Schuppen und SchuppenreparaturWir produzieren, verkaufen und warten sowohl automatische als auch manuelle elektronische Waagen und Wägesysteme. Wir arbeiten mit den weltweit führenden Herstellern von Waagen und Waagenkomponenten zusammen, um qualitativ hochwertige Produkte und Dienstleistungen für alle Geschäftsbereiche bereitzustellen.
Lielanteni, Holzbearbeitung
Lielanteni, HolzbearbeitungBūvniecības zāģmateriāli, apdares dēļi, koka paletes, ražoti un piegadāti sadarbības partneriem EU. Uzņēmums piedāvā visa veida zāģmateriālus celtniecībai - dēļus, brusas, latas.
Beach Hotel Liepāja, Hotel
Beach Hotel Liepāja, HotelEsi gaidīts Beach Hotel Liepāja! Divos stāvos izvietotas 23 istabas sulīgos toņos! Esam vēja pūtienā no jūras, divi vēja pūtieni - un Tu esi Rožu laukumā!
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Gaišos toņos, Bestattungsinstitute
Gaišos toņos, BestattungsinstituteBēru pakalpojumu komplekss, dokumentu noformēšana un visus bērēm nepieciešamos piederumi, diennakts morga pakalpojumi, aģenta izsaukums uz mājam.
Park Hotel Kekava, Hotel
Park Hotel Kekava, HotelViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Reness R, Möbel
Reness R, MöbelReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Lidums SIA, Holzbearbeitung
Lidums SIA, HolzbearbeitungLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Visi banneri