KartensucheSucherKatalogMeine DatenReklame

Belousova R., mākslīgās apsēklošanas tehniķe

Kraujas iela 5, Rozes, Raunas pagasts, Smiltenes novads, Latvija, LV-4130
(+371) 64177834
 
AlleAngebot
Erzeugnis, Dienstleistung, Bereich, SchlüsselwortKünstliche Besamung

Būvcentrs, Baumarkt
Būvcentrs, BaumarktInterneta veikals. Stikls un stikla izstrādājumi ļoti plašā klāstā. Dekoratīvie stikli, stikla paketes, stikla matēšana ar smilšu strūklu un spoguļi. Zāģmateriāli, sausie maisījumi un citi būvmateriāli.
Mauriņi, Gasthaus
Mauriņi, GasthausViesu nams Mauriņi atrodas Allažu pagastā, aptuveni sešu kilometru attālumā no Siguldas. Mauriņi ir divstāvu ēka, ar individuāli iekārtotiem numuriņiem, kamīna telpu, baseinu, pirti un lielāku svinību zāli. Semināru rīkotāji
Zāģeri, Gasthaus
Zāģeri, GasthausBioloģiski sertificēta saimniecība, mājlopi. Naktsmītnes, banketu/ konferenču zāles, kamīnzāle ar pirti, dīķis ar pludmali.
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, Automatik
Laba sēta, SIA, Tore, Zäune, AutomatikQualitative services of manufacture of yards, Gates, wickets - any size. Dry concrete technology, Frost - resistant concrete Products.
LD apartamenti
LD apartamentiWillkommen
Ungurmuiža, Gasthaus
Ungurmuiža, GasthausUngurmuiža ist ein harmonisches Ensemble von Holzgebäuden aus dem 18. Jahrhundert, umgeben von riesigen Eichen, und nimmt einen wichtigen Platz im Erbe der lettischen Kulturdenkmäler ein. Es wurde 1732 von Baron von Kampenhausen als Wohnsitz seiner Familie erbaut, und heute sind in Lettland keine ähnlichen barocken Holzgebäude erhalten, deren Innenräume so reich mit Wandmalereien geschmückt sind. Modern ausgestattet, wird es für Ihre Freizeit, Feiern und Seminare geschaffen. Genießen Sie die besondere Atmosphäre des Gutshofes bei einem Spaziergang durch den Park unter den riesigen Eichen oder beim Teetrinken im prächtigen Teepavillon.
Meļķerti, Gasthaus
Meļķerti, GasthausViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Waldmeisteri, Gasthaus
Waldmeisteri, GasthausJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnika
ALma, ģimenes ārsta A. Lasmaņa klīnikaŠobrīd mūsu klīnikā ir nodarbināti vairāk kā 30 cilvēki, 29 no tiem ir medicīniskais personāls – ārsti, speciālisti un māsas. Mēs apkalpojam kā privātpersonas, tā arī uzņēmumus, piedāvājot plašu veselības aprūpes un profilakses pakalpojumu klāstu.
Visi banneri