Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kalves, brīvdienu māja

Kalves, brīvdienu māja

Kalves, Ģibuļu pagasts, Talsu novads, Latvija, LV-3297
(+371) 29446246
(+371) 63221253
Juridiskais nosaukums : Z/S Madaras
Reģistrācijas numurs : 49001010506
Juridiskā adrese : Liepu iela 7, Pastende, Talsu rajons, LV-3251
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Atpūtas mājas "Kalves" atrodas Talsu novadā Kalvenes ezera krastā. Viesiem ir pieejamas 7 mājiņas, kurās ir vietas no 2 lidz 10 cilvēkiem.  Mājiņās ir nodrošināta gultasveļa, trauki, gāzes plītiņa, ledusskapis, avota ūdens.  Svinību / semināru māja, līdz  70 cilvēkiem. Māju pagalmos ir nojumes, ugunskura vietas, galdi, grili, malka.  Sportiskām aktivitātēm pieejami 2 pludmales volejbola laukumi, futbola  un basketbola laukumi. Ir iespēja izzīrēt laivas. Viesu rīcībā ir pirts - sauna. Kompleksa teritorijā atrodas 2 bērnu rotaļu laukumi.

Cenas : 1 dienakts no piektdienas līdz svētdienai: Jebkura mājiņa maksā 35 EUR  + 7 EUR par cilvēku diennaktī. Laivu noma 10 EUR /diennaktī.

1 dienakts no pirmdienas līdz ceturtdienai : Jebkura mājiņa maksā 25 EUR + 5 EUR par katru cilvēku diennaktī. 

Citi pakalpojumi: Atsevišķa svinību/semināru māja, līdz 70 cilvēkiem. Cena: 200 EUR /2 dienas + 1 nakts/. Visa kompleksa īre 2 dienām ir 750 EUR.
Sauna 25 EUR/vakars , 15 EUR / 2 stundas.

Kalvenes ezerā var paciemoties uz romantiskas salas, makšķerēt un spiningot zivis. Pie katras mājiņas ezerā atrodas laipas, ir iespēja peldēties un sauļoties, vērot meža putnus un dzīvniekus. Vistuvākajā apārtnē ir bāgātīgas ogu un sēņu vietas. Nepilna kilometra rādiusā atrodas vairāki gleznaini ezeri - Mordangas, Kāņu, Egļu, Rūmiķu ezeri. Ļoti romantiska vieta ģimenes svinībām, kāzu medusmēnesim, Līgo un Jāņu svinībām.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes    Kempingi Skatīt vairāk   Kalves 1 (Brīvdienu mājas)41.26 - 113.83 € Skatīt vairāk   Kalves 2 (6-vietīgas mājiņas)41.26 - 78.26 € Skatīt vairāk   Kalves 3 (4-vietīgas mājiņas)41.26 - 64.03 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākPirtis14.23 - 42.69 € Skatīt vairākAtpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Atpūta pie Kalvenes ezera    Makšķerēšana Atpūta pie dabas Skatīt vairāk   Savvaļas dzīvnieku vērošana Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairākLaivu noma, īre9.96 € Skatīt vairākPludmales volejbola laukumi Skatīt vairāk
Karte, Saistītie uzņēmumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 114244
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1524915


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ances Dizains, apģērbu apdruka
Ances Dizains, apģērbu apdrukaPiedāvājam apģērbu apdrukas un izsūšanas pakalpojumus. Viss mūsu mājas lapā redzamais sortiments paredzēts apdrukai un izšūšanai. Lieliem pasūtījumiem arī nodrošinam bezmaksas piegādi Rīgas robežās.
Capsellam, SIA
Capsellam, SIAZārki - Tiek izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla
kas tiek iegādāts no mūsu pašu kokapstrādes uzņēmumiem.Zārku izgatavošana ilgst no pāris stundām un ne vairāk, kā 24 stundām.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Astroselena, izglītības centrs
Astroselena, izglītības centrsMācības Izglītības centrā "Astroselēna" ir piemērotas gan tiem, kas vēlas iegūt profesionālo augstāko izglītību astroloģijā, gan arī tiem, kas vēlas izprast šo interesanto zinātni savām personīgajām vajadzībām, apgūstot dažādu horoskopu interpretācijas mākslu.
Vitkopi, atpūtas bāze
Vitkopi, atpūtas bāzeIdeāla vieta makšķerniekiem un klusuma mīlētājiem. Makšķerēšana, zemledus makšķerēšana, spiningošana no laivas. Makšķerniekiem un atpūtniekiem tiek piedāvātas arī naktsmītnes.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Visi banneri