Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Puķes L

Puķes, Blīdenes pagasts, Saldus novads, Latvija, LV-3852
(+371) 63832461
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugkopība un tehniskās kultūras

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 5771
Meklēšanas rezultātos parādīts : 19856
Skatīt arī katalogā : Augkopība un tehniskās kultūras


Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Mēnesnīcas, viesu nams
Mēnesnīcas, viesu namsViesu māja Mēnesnīcas, atrodas Grīvas upes krastā, piedāvājam naktsmītnes,kamīnzāle līdz 30 personām, sauna, labiekārtota virtuve, ugunskura vieta, volejbola laukums.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejs
Mencendorfa nams, rīdzenieku māja-muzejsMencendorfa nams – Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja filiāle – ar savu 17.-18. gs. mājokļa noskaņu ir vienīgais šāda tipa muzejs Baltijā un apmeklētājiem atvērts kopš 1992. gada 18. maija. Ekspozīcija iekārtota 1695. gadā celtā namā, kurš līdz pat 1939. gadam bija dzīvojamais nams ar veikalu un noliktavu stāviem.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
Burtnieki, viesu māja
Burtnieki, viesu mājaViesu nams Burtnieki atrodas apmēram 120 km no Rīgas un 25 km no Valmieras, teikām apvītā Burtnieka ezera krastā. Piedāvājam atpūtu no pilsētas kņadas un trokšņiem, izbaudot klusumu mūsu nelielajā parciņā.  
Visi banneri