Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Sers, karnevāla tērpu noma

Sers, karnevāla tērpu noma

Cēsu iela 31, Rīga, Latvija, LV-1012
(+371) 67360918
(+371) 29299889
Apraksts

Ja pošaties karnevālam, masku ballei vai tematiskajai ballītei, sporta spēļu pasākumam, fotosesijai, bērnu ballītei, tematiskajam pasākumam vai vakarēšanai draugu lokā – tiekat laipni gaidīti i. u. Sers tērpu nomā.

Tiem, kuri vēlas nomāt kostīmu. Jāņem vērā, ka pastāv iespēja noskatīto tērpu aizrunāt pat vairākas nedēļas pirms pasākuma.

Tērps parasti tiek nomāts uz 3 dienām, cenu amplitūda no 10 – 30 eiro uz pasākumu.

Tērpu krājumā dažādu stilu kostīmi – sākot ar bruņiniekiem, mūkiem, princešu kleitām, rokoko, baroka, renesanses, ampīra līdz pat pagājušā gadsimta beigu posmam (atradīsies 50, 60, 70. gadu kā arī disko tērpi). Krājumā ir arī 19. gs. nogales un 20. gs sākuma tērpi, frakas. Palīdzēsim, ja nepieciešams tāds sīkums kā – boa, spalvas, bikšturi, tauriņi, žabo, cimdi, spieķi, parūkas, vēdekļi, saulessargi, diadēmas, kroņi,…un skaistās venēcijas maskas!

Varbūt negribat ceļot vēsturē, bet apkārt pasaulei? Ir pieejami dažādu tautību kostīmi sākot ar latviešu tautiskajiem brunčiem, linu krekli un bikses, vestes, sarafāni, austrumu tērpi, kimono, kovboji, indiāņi, spāņi, čigāni, bavārieši, skoti, grieķi,…

Lai iepriecinātu bērnus varat pārtapt par pasaku tēlu (Šreku, pinokio, alisi, sarkangalvīti,..) dzīvnieku (lāci, lapsu, govi, suni,..) vai supervaroni (surepermenu, betmenu, melifesentu, kaķsievieti, ) rūķi, feju, jeb kādu tēlu no cirka – omulīgu klaunu vai virves dejotāju.

Atradīsim arī šo to no kino – Merilna Monro, Čaplins, Napaleons varbūt musketieris?

Vai varbūt ir pienācis laiks kļūt par Ziemassvētku vecīti, sniega karalieni,sniegbaltīti ?!

Ja ballējoties tērps ir cietis – jāmaksā sāpju nauda, atkarībā no skādes lieluma.

Lūgums pret tērpiem izturēties saudzīgi – nelietot baltos dezodorantus, smaržas, matu lakas parūkās.

Ja pieņem, ka dzīve ir teātris, tad katrs no mums ir režisors un galvenais varonis šajā neuzrakstītajā mistērijā – mūsu tērps atbilstošā vietā un laikā palīdz šo mistēriju izdzīvot kopā ar līdzcilvēkiem, iesaistoties spēlē…Kura loma ir labāka – hamleta, lāčplēša, ofēlijas vai kristīnes?

Lomu robežas novelkam mēs paši!

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKarnevāla tērpi, maskas, kostīmi    Vēsturiskie Kostīmi Skatīt vairāk      Viduslaiku tērpi    20. gadsimta tērpi Skatīt vairāk      20.-30. gadu tērpi    Apmetņi    Pasaku tēlu tērpi Skatīt vairāk      Raganu tērpi       Feju tērpi       Salaveču un rūķu tērpi    Varoņi un supervaroņi Skatīt vairāk   Dzīvnieku kostīmi Skatīt vairāk   Klaunu kostīmi    Austrumu tērpi    Maskas Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu aksesuāri Skatīt vairāk      Parūkas Skatīt vairāk      Cepures Skatīt vairāk   Karnevāla tērpi bērniem un pieaugušajiem       Sieviešu kostīmi Skatīt vairāk      Vīriešu kostīmi Skatīt vairāk      Bērnu kostīmi Skatīt vairāk   Karnevāla tērpu noma, kostīmu īre
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 317648
Meklēšanas rezultātos parādīts : 547441


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Florius, SIA
Florius, SIAGalvenā mūsu uzņēmuma pamatnozare ir profesionāla dārza ierīkošana, kopšana, labiekārtošana. Mēs esam šeit, lai padarītu mūsu apkārtējo vidi skaistāku un baudāmāku.
RMS Heating, SIA, siltumtehnika
RMS Heating, SIA, siltumtehnikaElektriskās apsildes sistēmas, izveidotas piemērojot apsildes kabeļus, kas pateicoties viņu universalitātei atrod plašu pielietojumu visdažādākās jomās. Veikals "SILTA MĀJA" piedāvā kompānijas A.RAK Wärmetechnik GmbH (Vācija) apsildāmos kabeļus.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Rīgas Logi, durvis un logi
Rīgas Logi, durvis un logiMēs piedāvājam plaši izmantojamas stikla paketes: dažādas formas, izmēra un materiāla logiem un durvīm, starpsienām, fasādes konstrukcijām.
Fotostudijas.lv, fotostudija
Fotostudijas.lv, fotostudijaFotostudija Rīgas centrā. Fotostudijas īre un fotogrāfa pakalpojumi. Fotosesijas studijā vai Jūsu izvēlētā vietā. Lielformāta druka, kanvu un fotogrāmatu izgatavošana.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
MS Auto noma, SIA
MS Auto noma, SIAUzņēmums piedāvā vieglo automašīnu, mikroautobusu un nelielu kravas automašīnu nomu un tirdzniecību. Piedāvājam Jūsu ērtībai šādas mašīnas Opel Vivaro, Renault Trafic, Mercedes Sprinter, VW Caddy, Mercedes GL 350, Audi Etron, Volvo XC 60.
Vaives, kokapstrāde
Vaives, kokapstrādeKokmateriālu eksports, zāģmateriālu impregnēšana, žāvēšana, ēvelēšana, kalibrēšana, kā arī zāģmateriālu kvalitātes sertifikācija, zāģmateriālu tirdzniecību iekšējā tirgū.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Visi banneri