Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Aļņi AS

Dārzu iela 1, Varakļāni, Varakļānu novads, Latvija, LV-4838
(+371) 64860740
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKokapstrāde

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9320
Meklēšanas rezultātos parādīts : 37270
Skatīt arī katalogā : Kokapstrāde


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Bucefāls, krodziņš
Bucefāls, krodziņšKrodziņa Bucefāls - telpas banketiem, galdu klāšana, karstais galds un aukstais galds. Viesu nams, pirts, baseins.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
RD Met, SIA, metālapstrāde
RD Met, SIA, metālapstrādeSIA "Brizmet" nodarbojas ar metālapstrādi un metālizstrādājumu ražošanu pēc pasūtījuma. Virpošanas un frēzēšanas darbi. Pie mums strādā speciālisti ar lielu pieredzi mētālapstrādes jomā.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīca
LaPizza, SIA, picērija - kafejnīcaItāļu picas Latgaliešu gaumē! Vienmēr svaiga un garda produkcija. Jauka, mierīga atmosfēra. Laipni gaidīts ikviens viesis.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Visi banneri