Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Maxima X, veikals

Maxima X, veikals

Strādnieku iela 103, Daugavpils, Latvija, LV-5417
(+371) 80002020
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība
Karte

Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Švinkates, viesu nams
Švinkates, viesu namsViesu māja Švinkates, piedāvā atpūtas zāli ar kamīnu, virtuvi, gultasvietām un pirti. Pie mājas atrodas gleznains dīķis, kurā var arī makšķerēt.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Melturi, viesnīca
Melturi, viesnīcaViesnīca "Melturi" atrodas gleznainā vietā pie Amatas upes. Ērta piebraukšana, autostāvvieta. Mājīgi 1-vietīgi un 2-vietīgi numuri, sauna, baseins, kamīnzāle, telpas konferenču rīkošanai.
Lejasmalas, atpūtas komplekss
Lejasmalas, atpūtas komplekssBrīvdienu mājas un pirts Lejas ezera krastā. Romantiska atpūtas vieta uz neapdzīvotas salas. Telpas semināriem un banketiem. Telšu un piknika vietas.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Ortija SIA
Ortija SIAZiedu salons, floristu pakalpojumi. Pasākumu un telpu noformēšana. Ziedu pušķu piegāde visā pasaulē.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Visi banneri