Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Forts 2000, veikals

Artilērijas iela 58, Rīga, Latvija, LV-1009
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6328
Meklēšanas rezultātos parādīts : 27793
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Žuvine, zivju restorāns
Žuvine, zivju restorānsŽuvinė. Vienīgais specializētais zivju restorāns Palangā, atrodas uz galvenās izklaides ielas Basanaviciaus, piecu minūšu gājienā līdz jūrai.
220.lv veikals un servisa centrs
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Paradīzes, viesu nams
Paradīzes, viesu namsViesu nams, pirts, korporatīvie pasākumi līdz 100 cilvēkiem. makšķerēšana 17 zivju dīķos. Atpūta pie dabas Paradīzē.
Dalss & Co
Dalss & CoPreces mājai un dārzam, puķu sīpoli un sīpoliņi, gumi, sakneņi, ziemcietes podos, hortenzijas, graudzāles, garšaugi, augāugi, sēnes, micēlijs, koku stādi. Mājas tekstils, preces gultas veļa, virtuves piederumi un daudz kas cits.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Vienkiemis, atpūtas komplekss
Vienkiemis, atpūtas komplekssVienkiemis viesiem piedāvā vairākas atsevišķas mājiņas, pirtis, viesnīcu, kafejnīcu, krogu un aktīvas atpūtas iespējas.
Photon L Baltic, apgaismes tehnika
Photon L Baltic, apgaismes tehnikaVisdažādākā pielietojuma LED apgaismojuma produkciju – dažāda veida spuldzes, prožektorus un ielu gaismekļus. Uzņēmuma „Photon - L" vīzija ir zaļāka nākotne, samazinot enerģijas patēriņu.
Visi banneri