Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

D pluss F, veikals

Kurzemes prospekts 1441, Rīga, Latvija, LV-1069
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 19783
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28546
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsEzernieki ir vieta, kur varēsiet atpūsties gan lielā kompānijā, gan šaurā draugu lokā. Iespējams uzņemt no 20 līdz 60 viesu.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Vīnogu stādi
Vīnogu stādiVīnogu stādu audzētāja un šķirņu kolekcionāra Gata Kužuma saimniecībā pašlaik pārbaudes nolūkos, dārza apstākļos, tiek audzētas vairāk kā 300 vīnogu škirnes. Katru gadu kolekcija papildinās ar 20 - 30 jaunām šķirnēm, atmetot mūsu apstākļiem nepiemerotās. Būsim priecīgi jums palīdzēt, lai arī jūsu mājās augtu ražens vīnkoks, kurš priecētu ar saldām un sulīgām ogām.
Logu Plēves, SIA
Logu Plēves, SIAUzstādām plēves uz logiem, durvīm, starpsienām un citām stikla virsmām rūpniecības, ražošanas telpās, birojos, veikalos, viesnīcās, bērnudārzos, skolās un citās sabiedriskās iestādēs, privātmājās un dzīvokļos, visur, kur vien ir stikls un stikla izstrādājumi
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Sīpoli, viesu nams
Sīpoli, viesu namsViesu māja Sīpoli atrodas 1 km no jūras. Skaists, dārzs, pirtiņa, viesu māja, banketu zāle, piknika vietas.
Visi banneri