Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Ančurs

Lubānas iela 825.sek., Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67137720
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7047
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30056
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Laimes ligzda, atpūtas komplekss
Laimes ligzda, atpūtas komplekssLaimes ligzda. Mēs piedāvājam romantisku guļbūvi, skaistā Vidzemes ainavā, lauku pirti ar baseinu un garšīgu mielastu, kaminzāle līdz 30 vietām, pirts un majīgas istabiņas. Gaidām Jūs arī ziemā, Žagarkalna slēpju tra
Park Hotel Kekava, viesnīca
Park Hotel Kekava, viesnīcaViesnīca, telpas konferencēm un semināriem, sauna, bārs, galdu klāšana dažāda veida pasākumiem.
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijas
Indigo Line, SIA, ESF un ERAF projektu finanšu konsultācijasSIA Indigo Line veic pilnu ES struktūrfondu - ESF un ERAF - līdzfinansēto projektu pieteikumu sagatavošanas un vadības ciklu.
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
DHM Group, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiāli. Būvmateriālu tirdzniecība. Siltumizolācija. Fasādes siltināšana. Būvmateriālu interneta veikals.
Kāli, viesu nams
Kāli, viesu namsAtpūta ezera krastā 10 minūšu braucienā no Rīgas Bauskas virzienā. Galdu klāšana, nakšņošana,  pirts, makšķerēšana. Darbadienās elastīgas cenas!
Juku dzirnavas, atpūtas komplekss
Juku dzirnavas, atpūtas komplekssJuku Dzirnavas ir 85 hektari bezrūpīgas dabas ar dažādām izklaides iespējām un plašu izmitināšanas izvēli pāriem, ģimenēm un grupām
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
Unce, viesu nams
Unce, viesu namsAtrodamies tūristiem izdevīgā vietā 200 metrus no Valmieras autoostas. Mūsu klientiem tiek piedāvāta iespēja izbaudīt mieru un klusumu. Nakšņošanai piedāvājam skaistus numuriņus, kā arī iespēju pašam pagatavot sev vēlamo maltīti.
Daiga Liepa, pirtniece
Daiga Liepa, pirtnieceEsmu pirtniece un pirtsslotu meistare. Pirts ir ieņēmusi nozīmīgu vietu manā dzīvē, un man liels prieks, ka ar pirts palīdzību varu sagādāt daudz jaukus, patīkamus un veselīgus brīžus arī citiem cilvēkiem.
Visi banneri