Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Alta S, 3. veikals

Māriņkalns, Ziemera pagasts, Alūksnes novads, Latvija, LV-4332
(+371) 64344634
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6087
Meklēšanas rezultātos parādīts : 28578
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


Līgatnes Zemturi, viesu nams
Līgatnes Zemturi, viesu namsLĪGATNES ZEMTURIKomplekss izveidots 10,0 ha paugurainā teritorijā.
Pusi teritorijas aizņem zivju dīķi, starp kuriem izveidota kompleksa apbūve.
Atpūtas kompleks atrodas lauku klusumā. Lauksaimnieciskā darbība territorijā nenotiek.

Atpūtas bāze ZEMTURI ir piemērota jebkurām atpūtas prasibām gan lieliem, gan maziem.

Kompleksā Kāzām, semināriem 1. Banketu zāle ar kamīnu mūra ēkā līdz 80 personām. Galdu klāšana pēc atsevišķa pasūtījuma (telefons 29149596).
Varam nodrošināt naktsmītni ar 63 gultas vietām. Pirtis1. Divas labiekārtotas pirtis 150 m2 divos stāvos:
1. stāvā: telpa atpūtai svinībām ar virtuves stūrītiuniversāla pirts ar malkas apkuriduša, tualete, ģērbtuve 2. stāvā:trīs guļamistabas ar 15 gultasvietām Pirts ārpusē laipa, kāpnes uz dīķi, grils, vieta atpūtai ar galdiem un soliem2. Pirts - 25 m² pie dīķa, ar dēļu pamatni dīķī.
Pirtī ir atpūtas telpa ar kamīnu līdz 12 personām.3. Koka kubls (baļļa) līdz 10 personām KempingsKempinga teritorijā ir
1. Treileru stāvlaukums 10-15 vietām.
- Pieslēgums pie elektrības,
- Dzeramā ūdens uzpildīšana,
- Kanalizācijas pieņemšana,
- Duša,
- Tualete2. Kempinga mājas - 22m² - ar visām ērtībām , naktsmītnes no 2 – 7 personām
Mājas nodrošinātas ar elektrību, ūdeni, dušu, tualeti.3. Telšu vietas. Nodrošinātas ar malku, nojumi, galdu, koplietošanas dušu, tualeti.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Ainažu Jūrskolas muzejs
Ainažu Jūrskolas muzejsAinažu jūrskolas muzejs ir piemiņas vieta šai pirmajai latviešu profesionālajai jūrskolai un tās absolventiem - latviešu un igauņu kapteiņiem un stūrmaņiem.
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Hotel Tigra, viesnīca
Hotel Tigra, viesnīcaViesnīca Tigra Cēsu pievārtē Jūs gaidīs, lai sniegtu atpūtu pēc dienas darbiem un aktivitātēm. Īpašus brīžus var baudīt Atpūtas centrā, kurā ir pirts, baseins un banketu-semināru zāle.
Debesu bļoda, viesu nams
Debesu bļoda, viesu namsDebesu bļoda Ogres rajonā, 40 km no Rīgas aicina svinēt svētkus, piedāvā naktsmītnes, banketu zāli, pirti, āra SPA vannu, sporta laukumu. Ziemā - slēpot un slidot.
Višķezers, atpūtas vieta
Višķezers, atpūtas vietaAtpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir vieta peldēšanai, sporta laukums, forši lomi makšķerniekiem!
Visi banneri