Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Alisa, SIA, veikals

1. maija iela 71, Malta, Maltas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4630
(+371) 64641332
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAutomobiļu rezerves daļas, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7823
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31316
Skatīt arī katalogā : Automobiļu rezerves daļas, tirdzniecība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
220.lv, veikals
220.lv, veikals220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru iepirkšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Skursteņmeistars, SIA
Skursteņmeistars, SIALatvijas Amatniecības Kamerā diplomēti skursteņslauķu amata meistari, zeļļi un mācekļi sniedz sekojošus pakalpojumus: Mehāniskās ventilācijas sistēmu tīrīšanu, Dūmvadu projektēšanu, pieņemšanu ekspluatācijā, Skursteņu un apkures ierīču tīrīšanu...
Vanna vannā
Vanna vannāVanna vannā- tikai 2 stundās iegūsiet jaunu vannu bez vecās vannas demontēšanas. Piegāde VISĀ Latvijā
Ilona Einika, fotogrāfs
Ilona Einika, fotogrāfsAr pārliecību varu teikt, ka esmu iemīlējusies fotografēšanā. Šī nodarbe nav vienkārši hobijs, bet iespēja iemūžināt Jūsu dabisko skaistumu, un iespēja veidot stāstu. Fotosesijas laikā vienmēr ķeru mirkli un cenšos iemūžināt patiesas emocijas: laimi, asaras, smieklus, izbrīnu, mīlestību. Esmu vienmēr atvērta sadarbībai un jauniem izaicinājumiem!
Volmārcentrs, SIA
Volmārcentrs, SIAVOLMĀRCENTRS - CNC frēzēšanas un lāzergravēšanas uzņēmums Preiļos. Piedāvājam pilnu pakalpojumu klāstu: dizaina izstrāde, frēzēšana, gravēšana un tālākā apstrāde. Ražojam dažādus koka izstrādājumus: dēlīšus, pakaramos, kastītes, svečturus, pulksteņus, dekoratīvos paneļus, medaļu turētājus, sezonālos un kāzu koka dekorus u.c. Apstrādājamie materiāli: saplāksnis, koks – priede, egle, ozols, osis, MDF, putotas PVH loksnes, plastikāts, organiskais stikls, monopolikarbonāts, putuplasts.
Žagarkalns, kempings
Žagarkalns, kempingsKempings un laivu bāze Žagarkalns. Atpūtas pasākumi kolektīviem, izbraucieni ar laivām pa upi. Piknika vietas, laivu, velosipēdu, telšu noma.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Aldari, motelis
Aldari, motelisMotelis. Telpas banketiem un svinībām. Sporta pasākumu organizēšana.
Chiffon, apģērbi
Chiffon, apģērbiChiffon darbojas modes industrijas sfērā un piedāvā saviem klientiem individuālo apģērbu šūšanu kā arī veido nelielas sērijveida kolekcijas, kuras tiek realizētas savā salonā. Jaunākās modes tendences, labākās cenas.
Visi banneri