Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Alina-A.V., veikals

Strautu iela 23, Rīga, Latvija, LV-1073
(+371) 67246296
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPārtikas preces, tirdzniecība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6753
Meklēšanas rezultātos parādīts : 32430
Skatīt arī katalogā : Pārtikas preces, tirdzniecība


ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Rotu pļava
Rotu pļavaAtļaujies būt pamanāma! Dabīgā akmens kaklarotas, rokassprādzes un dažādi auskari. Tava ideja - mans darbs! 
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieri
RIKON AC, gaisa siltumsūkņi un gaisa kondicionieriFirma RIKON. Panasonic gaisa siltumsūkņu un kondicionieru piegāde, montāža, garantijas un pēcgarantijas apkope.
Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekss
 Sējas novada Sporta centrs, viesnīca - atpūtas komplekssSējas novada sporta centrs. Sporta zāle ar handbola, minifutbola, tenisa, basketbola un volejbola standarta izmēra laukumiem, trenažieru zāle, pirts. Pieejams sporta inventārs. 
Villa Vanilla, viesnīca
Villa Vanilla, viesnīcaViesnīca Villa Vanilla piedāva 10 labiekārtotus numuriņus Siguldas klusajā centrā - tuvumā atrodas gan ēdināsnas vietas, gan ievērojami apskates objekti.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Bekiški, viesu nams
Bekiški, viesu namsMūsu viesu nams atrodas skaistā vietā, Ilzas Geraņimovas ezera krastā. Divstāvu koka mājā ir banketa zāle, trīs istabiņas, 40 guļvietas, virtuve un duša. 10 metrus no krasta ir pirts un neliela atpūtas vieta.
Akmens lietas, SIA
Akmens lietas, SIAŅemot vērā ilggadējo meistaru darbu pieredzi, SIA „Akmens Lietas” ir iespējams veikt visdažādākās sarežģītības pakāpes darbus, kas saistīti ar akmens apstrādi, t.i.: dažādu pieminekļu formu izveide un izgriešana, granīta un laukakmens zāģēšana, pulēšana, pārpulēšana
Visi banneri