Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Liepkalni, SIA, maiznīca

Liepkalni, SIA, maiznīca

Rīgas iela 63, Rūjiena, Valmieras novads, Latvija, LV-4240
(+371) 26596021
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMaize un miltu izstrādājumi
Karte

Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Smēde, metālapstrāde
Smēde, metālapstrādeSMĒDE ir metālkalēju darbnīca, dekoratīvu metālkalumu izgatavošana pēc pasūtījuma. Roku darbs, interjera elementu skicēšana un dažādu ideju zīmēšanu.
Annas, viesību māja
Annas, viesību mājaAnnas Patīkams no dabīgiem materiāliem veidots interjers dos jums iespēju teicami pavadīt laiku omulīgā atmosfērā jaunā guļbaļķu ēkā ar terasi un nopērties īstā ar malku kurinātā pirtī.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs Jākobsons
Vienīgā pieejamā dzintaru darbnīca Latvijā - Harijs JākobsonsAmatniecības kameras diplomēts meistars H.Jākobsons aicina bez maksas apmeklēt dzintara darbnīcu un iepazīt dzintara apstrādes procesu, kā arī sajust dzintara maģisko dabu.
Restorer, SIA
Restorer, SIAGleznu un sienu gleznojumu profesionāla restaurācija, kā arī gleznu dekoratīvo rāmju restaurācija un zeltīšana ar lapiņu zeltu. Sienu gleznojumi un dekoratīvie apmetumi. Interjera dizains un konsultācijas.
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnika
Elizabete, stomatoloģijas un lāzerterapijas klīnikaZobārstniecības pakalpojumi. Bērnu zobārstniecība. Stomatoloģija. Zobu mākslinieciskā restaurācija. Zobu protezēšana.
Bruņinieku muiža, viesu nams
Bruņinieku muiža, viesu namsViesu nams Mednieku pirts. Plašajā banketu zālē nosvinēsiet savas kāzas, jubileju, dzimšanas dienu vai citas jebkuras ģimenes svinības.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Visi banneri