Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Dobeles dzirnavnieks AS, Rēzeknes tirdzniecības centrs

R.Blaumaņa iela 8, Rēzekne, Latvija, LV-4604
(+371) 64633574
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMaize un miltu izstrādājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9346
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23223
Skatīt arī katalogā : Maize un miltu izstrādājumi


Rundāles Dzirnavas
Rundāles DzirnavasRundāles ūdens dzirnavu muzejs dod ieskatu redzēt un saprast pagājušā gadsimta ūdensdzirnavu darbību un tās būtību. Ūdensdzirnavas izkārtojušās piecos stāvos un ļauj izsekot dzirnavu malšanas procesam - no graudiem līdz miltiem. Alus darītava, degustācijas, ūdens inventāra noma, telpas pasākumiem.
Gundega-E, SIA
Gundega-E, SIADzijas, zeķu dzijas, vilnas dzijas, alapka dzijas, angoras dzijas, mohēras dzijas, merīno dzijas, kokvilnas dzijas, makramē dzijas, turcijas dzijas, raibas dzijas, pašraksta dzijas, akrila dzijas, dzijas bērniem. Adīšanas piederumi.
Embūtes muiža, viesu māja
Embūtes muiža, viesu mājaNaktsmītnes, banketu un semināru zāle. Embūtes dabas parkā - eko taka, izbaudīsiet dabas parkā esošos dabas un kultūrvēsturiskos objektus.
Ziedugravas, atpūtas bāze
Ziedugravas, atpūtas bāzeLaipni gaidīti Ziedugravās - lieliska vieta svinībām, atpūtai, ,sporta spēlēm. Pirts, naktsmītnes, atpūta pie dabas un ezera.
RENT A CAMPER, auto noma
RENT A CAMPER, auto nomaKemperu un piekabju noma. Komfortablās un mobilās automājas ir iekarojušas ceļotāju simpātijas un ieguvušas atzinību visā pasaulē.
PREMIUM MANAGEMENT, SIA
PREMIUM MANAGEMENT, SIABiznesa un personības izaugsmes koučings iedrošina un palīdz apzināties savu patieso spēku, izveidot biznesa un privātus mērķus un atbalsta to efektīvā sasniegšanā, lai dzīvotu veiksmīgu un pilntiesīgu dzīvi. Koučs palīdz atklāt, ko Tu patiesi vēlies, lai ktu dzīvot dzīvi veidotu pēc saviem noteikumiem. Uzņemies atbildību par savu dzīvi un rezultātiem jau šodien.
ALAUŠYNĖ , viesu nams
ALAUŠYNĖ , viesu namsLauku sēta Alaušynė pie Alaušas ezera. Naktsmītnes, ēdināšana kafejnīcā ABU, konferenču zāle, pirts un baseins, kuteris un plosts. Kvadricikli, velosipēdi, biljards, teniss, basketbols.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls.
Viesu nams "Imantas" un kempings "Sīļi"
Viesu nams Atpūtas un veselības centrs "Imantas" piedāvā rehabilitāciju un atpūtu vienā no skaistākajām un zaļākajām vietām Latvijā, Kurzemes piekrastē, - Jūrkalnes stāvkrastā. Apkārtējās dabas skaistums relaksē un dziedina jau pats no sevis.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
Visi banneri