Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Aromātu pasaule, veikals

11. Novembra krastmala 17, Rīga, Latvija, LV-1050
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKafija un tēja

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6315
Meklēšanas rezultātos parādīts : 29728
Skatīt arī katalogā : Kafija un tēja


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Priedes māja, viesu nams
Priedes māja, viesu namsViesnīca Helmi atrodas pašā Ainažu centrā, 500m attālumā no jūras. Kafejnīca, bārs un banketu zāle ar 25 vietām
Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
SPA Estonia, SPA viesnīca
SPA Estonia, SPA viesnīcaSPA Estonia ir ārstniecības un rehabilitācijas centrs, kurš piedāvā ne tikai veselību nostiprinošas, bet arī daudz un dažādas skaistumu veicinošas procedūras.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Vidi, viesu nams
Vidi, viesu namsAtpūta pie Sasmakas ezera. Vieta svinību, sporta pasākumu un nometņu organizēšanai. Banketu zāle un pirts.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Eko Solis, SIA
Eko Solis, SIA"Eko Solis" piedāvā ekoloģisku dabīgu koka impregnantu, kas lietojams iekšdarbiem un ārdarbiem. Augu izcelsmes produkts - tas ir izgatavots no linsēklu eļļas.
Kunči, viesu nams
Kunči, viesu nams Viesu namā KUNČI. Jūsu atpūtai un izklaidei piedāvājam 2 kamīnzāles, ar malku kurināmu pirtiņu, plašu estrādi lielāku pasākumu organizēšanai, kublu.
Dekogrīdas, SIA
Dekogrīdas, SIA Betona kāpņu pakāpienu, metāla margu, koka lentera - atjaunošana/ remonts/ restaurācija
Visi banneri