Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Matadors, gaļas pārstrādes cehs

Ievas, Pociems, Katvaru pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4061
(+371) 64050415
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresGaļa, gaļas izstrādājumi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 9028
Meklēšanas rezultātos parādīts : 20670
Skatīt arī katalogā : Gaļa, gaļas izstrādājumi


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Bonaselect, mēbeles
Bonaselect, mēbelesMūsu mēbeļu interneta veikals atšķiras ar garantētiem piegādes laikiem, jo mūsu transports ceļo pa Eiropas valstīm neatkarīgi no pasūtījumu daudzuma. Mēs neierobežojam klientu iztēli un palīdzam izvēlēties unikālas materiālu krāsas un faktūru kombinācijas. Pats galvenais, ka mēs strādājam priekš klientiem, lai palīdzētu aprīkot Jūsu mājas. Mēs piedāvājam stilīgas, praktiskās un ērtas mēbeles Jūsu mājām bez mākslīga uzcenojuma. Uz doto brīdi mūsu piedāvājumā ir vairāk nekā 200 000 mēbeļu variāciju no 150 ražotājiem. Jūs neatradāt interneta veikalā meklēto? Droši vien mēs vienkārši tehniski nepaspējām to pievienot. Rakstiet vai zvaniet mums, mēs palīdzēsim atrast, izvēlēties un pasūtīt. Piegādāsim tieši laikā. Katalogi un materiālu paraugi ir pieejami mūsu birojā Rīgā, Sniķeres ielā 29 k2. Gaidām Jūs 9:00-16:30 darba dienās.
Erebuni, armēņu restorāns
Erebuni, armēņu restorānsRestorāns „Erebuni" atrodas gleznaina dārza ielenkumā, starp kokiem, ziediem un strūklakām. Nokļūstot šeit, jūs varēsiet patīkami atpūsties, nobaudīt īstus armēņu ēdienus, kas pagatavoti uz atklātas uguns.
Eco Tehnoloģijas, SIA
Eco Tehnoloģijas, SIASIA Eco tehnoloģijas ir uzņēmums, kas darbojās savā nozarē jau 10 gadus. Strādājam ar sertificētām iekārtām un materiāliem. Sadarbojamies ar lielākājiem ražotājiem, kuri ir pārbaudīti un pierādījuši sevi Latvijas tirgū daudzu gadu garumā. Mēs atradīsim labāko risinājumu gan mazai privātmājai, gan lielam projektam.
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseAktīvā atpūta, Slēpošana un snovbords Kalnu slēpošanas trases, Distanču slēpošana, Ziemas inventāra noma, Slēpošanas instruktori, Naktsmītnes
Baltijas durvis
Baltijas durvisBaltijas durvis. Metāla durvis. Logi. Durvis. Plastikāta logi. Ugunsdrošās durvis. Iekšdurvis. Uzstādīšana. Montāža.
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Visi banneri