Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Sparta

Stirnu iela 1218, Rīga, Latvija, LV-1082
(+371) 67589245
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAugļi un dārzeņi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6288
Meklēšanas rezultātos parādīts : 26421
Skatīt arī katalogā : Augļi un dārzeņi


Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Muižnieki, kempings
Muižnieki, kempingsMuižnieki, kempings pie Usmas ezera. Viesu nams, pirts, telšu vietas. Atpūta pie dabas, makšķerēšana, laivu un kutera noma.
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vieta
Mārkulīči, medību sporta un atpūtas vietaMārkulīču āra šautuvēs var izmēģināt dažādus medību šaujamieročus, šaušanu ar loku, apgūt zināšanas pie prasmīga šaušanas instruktora. Te ir sporta laukumi, neparastas brīvā kritiena šūpoles, kā arī iespēja nakšņot mājīgā viesu namiņā ar pirti.
Jaunzemi, lauku sēta
Jaunzemi, lauku sētaLauku saimniecība "Jaunzemi" Madonas novada iedzīvotājiem ir pazīstama ar zirgiem, kas priecē gan svētkos, gan ikdienā, kad katram tiek piedāvāta iespēja vizināties zirga pajūgā vai doties izjādē ar zirgu.
Kalumi SIA, kalumi
Kalumi SIA, kalumiKalēja pakalpojumi, kamīnu restes un instrumenti, dekoratīvie apkalumi, eņģes, durvju rokturi, atslēgas, kokapstrādes instrumenti, svečturi, vārti, franču balkoniņi un daudz kas cits.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Visi banneri