Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņu Pils, viesnīca

Bīriņi, Vidrižu pagasts, Limbažu novads, Latvija, LV-4013
(+371) 29244927 - ( 371) 29416661
Juridiskais nosaukums : Saule Bīriņu Pils, SIA
Juridiskā adrese : Sējas novads, Murjāņi, “ Vīganti 1”
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Bīriņu pils celta Augusta fon Pistolkorsa laikā 1860.g. pēc arhitekta F.V. Heses projekta. Tā ir visiespaidīgākā pusloka stila celtne Latvijas piļu arhitektūrā. "Nama kopējais arhitektoniskais risinājums attiecināms uz neogotiku, taču logailas- kuru pusapļa pārsedzēm ir ievērojama nozīme pils kopējā tēlā - raksturīgas t.s. pusloka stilam. Tādējādi Bīriņu pili no stilistiskā viedokļa var vērtēt kā savdabīgu divu virzienu apvienojumu. Tā izpelnījusies arī laikabiedru atzinību un mūsdienās uzskatāma par neordināras arhitektoniskās domāšanas paraugu ." Ēkai bijis bagātīgs dekors – skulptūras, ciļņi, kas zuduši I pasaules kara laikā. Pilī saglabājusies neorenesanses interjera apdare – ieejas plašais vestibils ar divpusējām koka kāpnēm, ēdamzāle ar kasetētiem koka griestiem un glazēto podiņu krāsnīm u.c. 1993. gadā Pili sāk nomāt un vēlāk iegūst īpašumā Jānis Vimba. Viņš bija radošs un drosmīgs cilvēks, kurš atgrieza pilij jaunu dzīvību. Pirmie saglābšanas un sakopšanas darbi, pirmās idejas par apsaimniekošanu un uzturēšanu, pirmās viesības Bīriņu Pilī. Šodien Pilī notiek banketi, kāzas, viesības, semināri, ekskursijas, darbojas viesnīca, restorāns un pirtis.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTūrisma apskates objekti Naktsmītnes Skatīt vairākPilis Skatīt vairāk   divvietīgs numurs (2-vietīgi numuri)no 60 € Skatīt vairāk   Torņa Lukss (2-vietīgi numuri)no 200 € Skatīt vairāk   Ģimenes numurs (4-vietīgi numuri)no 100 € Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairāk   Lukss Dārznieka mājā (Luksa numuri)no 125 € Skatīt vairāk   Ģimenes numurs (4-vietīgi numuri)no 100 € Skatīt vairāk   divvietīgs numurs (2-vietīgi numuri)no 75 € Skatīt vairākPils pirtis (Pirtis) Skatīt vairāk   Baseinino 16 € Skatīt vairāk   Tvaika pirtsno 12 € Skatīt vairākPasākumu organizēšana Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Telpas konferencēm un semināriem Skatīt vairāk   Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākDzirnavu krodziņš (Krogi) Skatīt vairāk   Pirtis Skatīt vairākRestorāni Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Parki Skatīt vairākIzjādes ar zirgiemno 4 € Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 110702
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1900605


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
ID Rugāji, galdniecība
ID Rugāji, galdniecībaIzgatavojam masīvkoka mēbeles pēc pasūtījuma. Mums sagādā prieku darbs ar pasūtītāju - uzklausām un realizējam klienta vēlmes.
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātika
Laba sēta, SIA, vārti, žogi, automātikaMūsu uzņēmumam ir liela pieredze sētu un žogu izstrādē un montāžā. Sētu un vārtu ražošana - mūsu uzņēmuma pamatvirziens. Tagad piedāvājam arī bruģēšanas darbus un Bobcat tehnikas pakalpojumus
Rancho Randevu, atpūtas komplekss
Rancho Randevu, atpūtas komplekss„Rancho Randevu„ - tā ir komfortabla atpūta gleznainā Latvijas nostūrī, kur satek Pērses un diženās Daugavas ūdeņi. Tā ir arī unikāla iespēja kāzu, jubileju svinības, lietišķās tikšanās un seminārus savienot ar brīnišķīgu atpūtu pie dabas.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Lakta, metālapstrāde
Lakta, metālapstrādeFirma Lakta. Metālapstrāde, metāla dizains, kalumi interjeram, Metāla kāpnes, margas, nožogojumi, vēja rādītāji, svečturi. Dažādi materiāli, tehnika, ir iespējama cinkošana un mākslinieciska virsmas krāsošana.
Falkors Building Industry, SIA
Falkors Building Industry, SIASIA FALKORS I.A.U. darbojas industriālā alpīnisma nozarē – būvniecības, montāžas un celtniecības darbi lielā augstumā un grūti pieejamās vietās, izmantojot rūpnieciskā alpīnisma tehniku.
Tāti, kempings
Tāti, kempingsKempings „Tāti” ir 115 km no Rīgas, un apmēram 7 minūšu gājienā no Kaltenes akmeņainās jūrmalas pludmales. Tā ir vieta, kur baudīt klusumā, būt savu draugu lokā pie ugunskura. Ir iespēja uzspēlēt volejbolu. Ir draudzīgs mazajiem atpūtniekiem. 
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Visi banneri