Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Jogļe

Kurzemes prospekts 3, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 67411567
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresĶīmiskā tīrīšana

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6135
Meklēšanas rezultātos parādīts : 41855
Skatīt arī katalogā : Ķīmiskā tīrīšana


Zāgkalni ZS, atpūtas komplekss
Zāgkalni ZS, atpūtas komplekssAtpūta pie Usmas ezera. Guļbūves mājiņas, izjādes, izbraucieni ar kamanām, nakšņošana, pirtis, treileru pieslēgums, telšu un piknika vietas, makšķerēšanas pavadoņa pakalpojumi.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Improvement, SIA
Improvement, SIABeramo kravu piegāde (dolomīta šķembas, grants, smilts, melnzeme). Teritoriju labiekārtošana. Bruģa ieklāšana. Piebraucamo, servitūta, piemājas un lauku ceļu būve.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
MS Real, SIA
MS Real, SIAFirma profesionāli nodarbojas ar bioloģisko attīrīšanas iekārtu izvēli, pārdošanu un uzstādīšanu privātmājām. Pie mums var iegādāties bioloģiskās attīrīšanas iekārtas, kā arī pasūtīt visas sistēmas piegādi un uzstādīšanu.
Eģīši, ZS
Eģīši, ZSSaimniecība nodarbojas ar graudkopību, smiltsērkšķu ogu audzēšana un attīsta tūrisma nozari. Zemnieku saimniecības vīzija ir strādāt ilgspējīgi, saskaņā ar dabu un dalīties tajā ar līdzcilvēkiem- būt šeit un tagad, pieskarties zemei, ieklausīties dabas skaņās, ievilkt elpu, sajust vēju.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošana
Stādu placis Lielvārde, labiekārtošana, apzaļumošanaSietiņš GO. Ainavu un apstādījumu projektēšana, apzaļumošana. Zālieni, apstādījumi, akmens dārzi, dekoratīvie augi. Stādu piegāde, konsultācijas. Auto riepas, riepu remonts, balansēšana.
Iks park, biedrība
Iks park, biedrībaBiedrība “Iks parks” piedāvā izbaudīt lauku priekus, spēlējoties un relaksējoties meža malā. Šeit iespējams nodarboties ar amatniecību, interaktīvā veidā iepazīt Latvijā augošos ārstniecības augus un to īpašības.
Visi banneri