Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Raganas ķēķis, krodziņš

Raganas ķēķis, krodziņš

Rīgas - Valmieras šoseja 46km, Ragana, Krimuldas pagasts, Siguldas novads, Latvija
(+371) 67972266
(+371) 29117021
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Piedāvājam mājīgā vidē un garšīgi paēdināt tūristu grupas. "Raganas ķēķī" tikai tīrākie lauku labumi - mielojies, kamēr vēders pilns, kā arī neaizmirsti nogaršot mūsu krodziņa īpašo "Raganas vīnu". (Vasarā ielūdzam līdz 200 cilvēkiem vienlaicīgi.)

Rīkojam svinības, banketus, kāzas, seminārus jaunatvērtajā svinību zāle līdz 90 personām.

Katru nedēļas nogali pie mums brauc muzicēt tautā populāri muzikanti no visas Latvijas. Piedāvājam iespēju iegādāties arī Dāvanu kartes, lai draugiem sagādātu patīkamu vakaru raganiskā omā. Zāļu pirts ar tvaika kabīni un mini baseinu ar ūdens un gaisa masāžu. Mūsu krodziņā mājo arī pīles, papagaiļi un truši, kas priecē visus apmeklētājus radot mājīguma sajūtu. Piedāvājam atsevišķas telpas banketu, semināru un citu saviesīgu pasākumu rīkošanai.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRestorāni Skatīt vairākVasaras terases Skatīt vairākKrogi Skatīt vairākBistro Dzīvā mūzika Atpūta pie dabas Skatīt vairākBērnu rotaļu laukumi Skatīt vairākPirtis Skatīt vairāk   Džakuzi Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Galdu klāšana Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 132218
Meklēšanas rezultātos parādīts : 992958


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Poligons DK, peintbols
Poligons DK, peintbolsPoligons DK Peintbols,ekstremālā vidē bijušajā kara bāzē,ar papildus uzstādītiem šķēršļiem!Krievu pirts
Zilver, vīna darītava
Zilver, vīna darītavaPatlaban “Zilver” vīna darītavā tiek ražoti vairāk kā 10 dažādu ogu, augļu, meža ogu un pat ziedu vīni. Blakus esošajā vīnotavā kā tūristu grupām, tā arī individuālajiem apmeklētajiem tiek piedāvāta iespēja nobaudīt darītos vīnus, starp kuriem ikviens noteikti atradīs savai gaumei atbilstošu.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Villa Dole, viesu nams
Villa Dole, viesu namsAtpūta Daugavas krastā Doles salā. Mājīgi numuriņi gulēšanai, telpas svinībām un pasākumiem, pirts.
Aivars Neško, pieminekļu darbnīca
Aivars Neško, pieminekļu darbnīcaAkmeņkalis Aivars Neško, strādā jau kopš 1978. gada. Izgatavo pieminekļus no Latvijas laukakmens, kā arī no importēta granīta un marmora. Panākumu atslēga – individuāla pieeja darbam, uzklausām klienta vēlmes un atrodam vispiemērotāko risinājumu!
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Jaunpils pils, viduslaiku pils
Jaunpils pils, viduslaiku pilsJaunpils pils ir viena no retajām viduslaiku pilīm, kas lieliski saglabājusi savu sākotnējo izskatu.
Visi banneri