Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Indāni, lauku māja
Indāni, lauku mājaLauku māja, pirts, lauku saimniecība (bioloģiskā lauksaimniecība). Izjādes ar zirgiem, ekskursijas pa lauku saimniecību. Seno darbarīku kolekcijas.
Pokaiņi
PokaiņiSena svētvieta, akmens krāvumi, enerģiju lauki. Izzini sevi un senatni.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
Ungurmuiža, viesu māja
Ungurmuiža, viesu mājaUngurmuiža ir harmonisks 18. gadsimta koka ēku ansamblis, milzu ozolu ieskauts, tas ieņem nozīmīgu vietu Latvijas kultūras pieminekļu mantojumu vidū. To 1732. gadā cēlis barons fon Kampenhauzens kā savas dzimtas māju, un šobrīd Latvijā nav saglabājušās līdzīgas baroka koka celtnes, kuru iekštelpas ir tik bagātīgi izgreznotas ar sienu gleznojumiem. Mūsdienu ērtībām piemērota, tā būs kā radīta Jūsu atpūtai, svinībām un semināriem. Varēsiet baudīt muižas īpašo gaisotni, pastaigājoties pa parku zem milzu ozoliem vai dzerot tēju krāšņajā tējas paviljonā.
Dzīpari S, tekstila izstrādājumi
Dzīpari S, tekstila izstrādājumiDzīpars piedāvā roku darbu izstrādājumus no lina un vilnas. Darbs tiek veikts uz vecā tipa koka stellēm, kās redzamas brīvdabas muzejā.
JS WoodMagic , kokapstrāde
JS WoodMagic , kokapstrādeKoka lietas bērniem, mājai, dārzam. CNC un lāzergravēšanas pakalpojumi.
Pinumi, salons - darbnīca
Pinumi, salons - darbnīcaPinumi tiek izgatavoti no Latvijā izaudzēta materiāla. Izgatavojot pinumus, man ir svarīga kvalitāte, lai izstrādājums kalpotu daudzus gadus.
Ivonna, SIA
Ivonna, SIASIA Ivonna veic galdu klāšanu Rīgas apkārtnē. Piedāvājumā ēdieni visām gaumēm par ļoti draudzīgām cenām. Siltu ēdienu atvešana līdz 50 personām. Trauku īre par brīvu.
In Sensum, apbedīšanas birojs
In Sensum, apbedīšanas birojsApbedīšanas firmas In Sensum piedāvājums - apbedīšanas pakalpojumi - dokumentu noformēšana, diennakts morga pakalpojumi, bezmaksas uzglabāšana morgā. Zārki, krusti, pārklāji, katafalks, transports bēru viesiem (autobusi). Strādājam visu diennakti. Mirušā nogādāšana morgā (no mājām t. sk.), sēru ceremonijas, visu veidu un ticību ceremoniju organizēšana.
Visi banneri