Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca

Madona Cafe Hotel Rudzons , viesnīca

Saules iela 15, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64807477
(+371) 29105396
(+371) 29812188
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Dārgie viesi, Laipni gaidīti mūsu viesnīcā.

Izpalīdzīgs personāls un īpaša atmosfēra ir tas, kas sagaida jūs viesnīcā - Rudzons -

Viesnīca - Hotel  Rudzons atrodās pašā Madonas centrā. Viss ļoti viegli sasniedzams un blakus, dažu minūšu gājienā no mums pilsētas novada Dome un pašvaldības institūcijas, tirdzniecības centri un dzelzceļa stacija... Jūsu ērtībām ir bezmaksas autostāvvieta. 

Ja vēlaties pārnakšņot piedāvājam viesnīcu numurus un istabas ar visu nepieciešamo, labam komfortam Jūsu atpūtai un saldam miegam. 

Viesu istabas aprīkotas divguļamām vai vienguļamām gultām, visos numuros ir apsildāmā grīda, WC, duša/vanna  WiFi un TV . 

Numuru dažādība un izvēle, ļaus Jums atrast labāko piedāvājumu katrai vajadzībai. Pie mums variet rezervēt arī dienesta dzīvokļus viesnīcā ilgākai dzīvošanai. 

Atsevišķi viesnīcas numuri ir piemēroti apmeklētajiem ar īpašam vajadzībām.

Viesnīcas viesiem ir pieejama kafejnīca ar tradicionālu latvisku virtuvi, bet izsmalcinātu dzērienu gribētājiem atvērts bārs līdz plskt 24.00

Laipni aicināti  Cafe  Hotel Rudzons!.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Viesnīcas Ēdināšanas pakalpojumi Dažādi numuri Kafejnīcas Banketu zāles un telpas svinībām
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 81401
Meklēšanas rezultātos parādīts : 854857


Apkure EV, SIA
Apkure EV, SIAApkures katlu tirdzniecība, gāzes degļu tirdzniecība, gaisa sildītāju tirdzniecība, JUNKERS apkures katli. Apkures katlu, katlu māju, gāzes vadu, iekārtu sistēmu remonts, apkalpošana, serviss, apkope. Apkures sistēmas, projektēšana, izbūve, apkalpošana.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Miera ielā. Veterinārā aptieka Miera ielā. Suņu barība. Pretblusu līdzekļi. Prettārpu līdzekļi. Attārpošana. Kaķu barība. • Dzīvnieku ārstēšana, terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti. Veterinārās zāles. ROYAL CANIN, HILLS, SPECIFIC, VIRBAC, PRINS.
Baltijas pinumi
Baltijas pinumiBaltijas pinumi. Pītas mēbeles, tirdzniecības grozi un paplātes, gan daudzus citi izstrādājumi no dabīgiem materiāliem un, jauni risinājumi Jūsu idejām.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Vītoli, atpūtas komplekss
Vītoli, atpūtas komplekssLabiekārtotas viesu mājas gleznaina Rāznas ezera krastā, Rāznas nacionālā parka teritorijā. Pie mums ir iespējams rīkot svinīgus pasākumus, atpūsties, kā arī veldzēties Rāznas ezerā. Iespējams dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās.
Oneway Logistics, SIA
Oneway Logistics, SIAOneway Logistics uzticama transporta un ekspedīcijas kompānija, kura piedāvā pilnu loģistikas pakalpojumu kompleksu, Jūsu kravas glabāšanu un apdrošināšanu. Garantējam jebkāda veida transportēšanu Eiropas, Skandināvijas, Āzijas un NVS valstīs.
Villa Avoti, viesu nams
Villa Avoti, viesu namsLieliska iespēja kopā ar ģimeni vai draugiem atpūsties no pilsētas dzīves skaistā vietā 4 km attālumā no Siguldas pilsētas centra pie Matiņas ezera. Šeit Jūs atradīsiet iekārtojuma greznumu un neskartas dabas vienkāršību ar putnu dziesmām un meldru šalkoņu.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Visi banneri