Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Sarkandaugavas tirgus

Duntes iela 25, Rīga, Latvija, LV-1005
(+371) 67392586
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTirgi

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8072
Meklēšanas rezultātos parādīts : 50109
Skatīt arī katalogā : Tirgi


Latgales galdnieks, IK
Latgales galdnieks, IKLatgales galdnieks. Mēbeļu restaurācija un ražošana, kāpņu un durvju ražošana, guļbūves. Masīvkoks, finierēts saplāksnis, MDF, lamināts. Izstrādājumi tiek beicēti, lakoti vai krāsoti, atkarībā no klienta vēlmēm.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Pļavnieki, veterinārā klīnika
Pļavnieki, veterinārā klīnikaMūsu klīnikās Jūs saņemsiet kvalificētu konsultāciju un medicīnisko palīdzību, īstu sapratni un atbalstu. Jo taču tieši tas ir nepieciešams gan saslimušajiem mīluļiem gan to īpašniekiem.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Azarkrosti, viesu māja
Azarkrosti, viesu mājaAzarkrosti atrodas gleznainā, Adamovas ezera krastā. Viesu māja - pirts. Pirmajā stāvā atrodas banketu zāle ar kamīnu līdz 30 cilvēkiem
Dižāpas, kempings
Dižāpas, kempingsAtpūta pie Usmas ezera, piecvietīga mājiņa, čigānu pirts, telšu vietas, piknika vietas, laivu noma.
Albatross SPA
Albatross SPAPēc atjaunošanas durvis vēris mājīgais Albatross SPA atpūtas komplekss. Atpūtas kompleksā ir 25m peldbaseins ar trīs celiņiem ar 28 °C ūdens temperatūru, baseina dziļums seklākajā galā ir 1 metrs, vidū – 1,5 metri, dziļākajā galā 2 metri, 7m bērnu baseins ar ūdens temperatūru 32 °C, vidējais dziļums 0.5 metri, sauna un tvaika pirts.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Arre, metālapstrāde
Arre, metālapstrādeARRE izgatavo metāla vārtus, žogus,margas un citus metālizstrādājumus
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Visi banneri