Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Tiāra 32

Zemgales prospekts 15, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63084072
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6841
Meklēšanas rezultātos parādīts : 50059
Skatīt arī katalogā : Zobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Marteks noma, autoserviss
Marteks noma, autoservissMarteks auto piedāvā plašu auto rezerves daļu un piederumu klāstu no pasaulē pazīstamākajiem ražotājiem. Mūsu auto centrā Jūs noteikti atradīsiet to, kas nepieciešams Jūsu auto.
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnika
Mazo dzīvnieku klīnika, veterinārā klīnikaPiedāvājam veterinārārsta konsultācijas, laboratoriskos un endoskopiskos izmeklējumus (brohoskopija un gastroskopija), rentgenu, sonogrāfisko izmeklēšanu, vakcināciju, ķirurģiskos pakalpojumus un mājdzīvnieku aprūpi, kas mājas apstākļos reizēm mēdz būt apgrūtinoša. Veicam mājdzīvnieku eitanāziju, iespējami arī apbedīšanas pakalpojumi. Izsniedzam izziņas dzīvnieka izbraukšanai uz ārzemēm.
Tulku Fabrika, tulkošanas birojs
Tulku Fabrika, tulkošanas birojsZTB.LV sniedz plašu tulkošanas pakalpojumu klāstu – rakstiskus un mutiskus tulkojumus jebkurās valodu kombinācijās. Mūsdienīgās megapoles multikulturālā vide pastāvīgi liek mums saskarties ar dažādas tematikas tekstu tulkošanas nepieciešamību.
HBH Juozo alus , atpūtas centrs
HBH Juozo alus  , atpūtas centrsŠodien vienlaicīgi slēgtajās bāra telpās un ārā garšot Joza alu un baudīt lielisko „Radas“ virtuvi var no 700 līdz 1200 cilvēkiem.
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salons
Zelts.lv, juvelierizstrādājumu salonsAugstas kvalitātes roku darba juvelierizstrādājumi. Individuālas rotas pēc jūsu vēlmēm. Zelta rotas ar dabīgiem dārgakmeņiem un briljantiem.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca
Baltā māja, viesu nams un kafejnīca"Baltajā mājā" katrs viesis ir mīļš un gaidīts! Apceļojot Zemgali, šeit patvērumu var meklēt gan izsalkušie un izslāpušie, gan naktsmiera kārotāji.
MinTrakTex, SIA
MinTrakTex, SIAMēs piedāvājam mini ekskavatoru un mini iekrāvēju pakalpojumus visā Latvijā. Autonomās kanalizācijas izbūves darbi visā Latvijā. Sadarbojamies ar Latvijas uzņēmumiem kas ražo kanalizācijas septiķus, nosēdtvertnes un bioloģiskās attīrīšanas iekārtas.
Visi banneri