Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Omar Nadžib, zobārstniecības kabinets

Augusta Dombrovska iela 41, Rīga, Latvija, LV-1015
(+371) 67345654
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresZobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10319
Meklēšanas rezultātos parādīts : 38218
Skatīt arī katalogā : Zobārstniecība, stomatoloģija, mutes higiēna


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Mežotnes pils, pils
Mežotnes pils, pilsMežotnes pils jeb bijusī Mežotnes muižas kungu māja (Mesothen) atrodas Bauskas novada Mežotnes pagastā,Mežotnē. To klasicisma stilā pēc Pēterburgas galma arhitekta Džakomo Kvarengi meta uzcēla Johans Georgs Ādams Berlics 1798. - 1802. gados. Netālu atrodas bijušās muižas ēkas - kalpu māja, staļļi, pārvaldnieka māja un klētis. No 1797. līdz 1920. gadam Mežotne bija Līvenu dzimtmuiža.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Mālpils muiža, viesnīca
Mālpils muiža, viesnīcaMālpils muiža piedāvā plašas, dažāda izmēra telpas konferencēm, semināriem vai banketiem, jaukām svinībām vai kāzām – greznu Deju zāli, Cigāru zāli ar plašu āra terasi, Restorāna halli, Mednieku zāli un Ziemas dārzu.
Jaunmoku pils, viesnīca
Jaunmoku pils, viesnīcaJaunmoku pils - muižas ansamblis - muzejs, mākslas izstādes, viesnīca un vieta saviesīgiem sarīkojumiem.
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempings
Ventaskrasti, viesu nams, krogs, kempingsAptūtas komplekss Ventas upes krastā. 8 labiekārtotas kempinga mājiņas, liels viesu nams ar krogu, svinību un semināru telpām.
KraBS, metālapstrāde
KraBS, metālapstrādeKraBS. Metāla izstrādājumi un konstrukcijas, Žalūzijas un automātiskās sistēmas, Saules kolektoru sistēmas un komplekti, Darba aizsardzība, apģērbs, aprīkojums.
Pagalmiņi, lauku māja
Pagalmiņi, lauku mājaNaktsmājas 15 cilvēkiem, virtuve ar aprīkojumu, pirts, sauna, duša. Piknika māja ar kamīnu, laivu noma, divriteņu noma. Piedāvājam lauku produktus: dārzeņus, piena produktus, upenes, austersēnes.
Vestiena***, viesnīca
Vestiena***, viesnīcaViesu nams, kafejnīca, telpas semināriem un pirts. Makšķerēšana tuvumā esošajos ezeros un sēņošana. Blakus atrodas Latvijas lepnums - Gaiziņkalns (311 m), turpat līdzās - Bākūžkalns (268 m).
Miedziņš, veikals
Miedziņš, veikalsViss guļamistabai un saldam miegam. Matrači, segas, spilveni, gultas pārvalki, spilvendrānas, palagi utt. Mūsu piedāvātā produkcija ir no tīrām, humānekoloģiskām izejvielām, ražota ar videi draudzīgām metodēm un modernām tehnoloģijām.
Visi banneri