Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Talsu pilsētas atkarību konsultācijas punkts

Voldemāra Ruģēna iela 4, Talsi, Talsu novads, Latvija, LV-3201
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresRehabilitācijas un aprūpes centri

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7035
Meklēšanas rezultātos parādīts : 37840
Skatīt arī katalogā : Rehabilitācijas un aprūpes centri


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Ergoss, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaErgoss. Koksnes plātņes - saplāksnis, mēbeļu plātnes, OSB plātnes. Dažādu finieru veidu zāģēšana. Mēbeles pēc pasūtījuma.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
PTC, SIA, iepakojumi
PTC, SIA, iepakojumiPTC SIA 5000 dažāda veida iepakojuma materiālu un palīglīdzekļu, iekārtu; iespēja iepirkt materiālus jebkura daudzumā.
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta
Dizaina Fabrika, netradicionāla svinību vieta325 m2 radošiem, īpašiem un neordināriem pasākumiem. Vieta kāzām, privātām svinībām, semināriem un korporatīvajām ballītēm. Radoša vide fotosesijām un filmēšanām. Sakām JĀ kreatīvām idejām un piepildītiem sapņiem.
Kaminer, SIA
Kaminer, SIAŽogu izgatavošana un uzstādīšana. Kamīnu, Krāšņu, Barbekjū uc. mūrēšana, uzstādīšana un to apdare. Apkures sistēmas montāža. Saules sistēmu uzstādīšana. Kamīni, krāsnis, plītis, Biokamīni, krāsns piederumi. Čuguna izstrādajumi mājai un dārzam. Saules kolektori, saules paneļi, vēja ģeneratori utt.
Vidzemes vēnu centrs
Vidzemes vēnu centrsVienmēr laipni esat gaidīti Cēsīs "Vidzemes vēnu centrā". Garantējam laipnu, profesionālu attieksmi, izmeklēšanu un ārstēšanu mūsu uzņēmumā.
Aivars-K, akmens apstrāde
Aivars-K, akmens apstrādeAkmens apstrāde. Izstrādājumi no metāla un akmens, interjera elementi, dārza skulptūras, kapu pieminekļi, strūklakas, apgaismes ķermeņi, akmens soli un galdi ...
Mavia, SIA
Mavia, SIAUnikāla iespēja izlidināties ar motodeltoplānu profesionāļa vadībā. No putna lidojuma izbaudīt apkārtējās pasaules skaistumu.
Visi banneri