Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Jaunķemeri, kūrorta rehabilitācijas centrs

Kolkas iela 20, Jūrmala, Latvija, LV-2012
(+371) 67733522 - Uzņemšana
(+371) 67733545 - Fitnesa centrs
(+371) 67733548 - Kūrorta poliklīnika
(+371) 67734403 - Mārketinga speciālists
(+371) 67731889
Apraksts

Tikai 300 m attālumā no jūras, priežu mežu ielokā atrodas kūrorta rehabilitācijas centrs “Jaunķemeri”, kurā ik gadu rehabilitācijas pakalpojumus saņem ap 12 000 pacientu. Piedāvājam medicīniskās rehabilitācijas programmas cilvēkiem ar dažādām veselības problēmām (neirorehabilitācija, kardiorehabilitācija, onkoloģiskā rehabilitācija, ortopēdiskā rehabilitācija, reimatoloģiskā rehabilitācija, bērnu rehabilitācija), kā arī vispārējo individuālo medicīnisko rehabilitāciju, kas nāk par labu ikvienam, īpaši sēdoša un fiziska darba darītājiem, kuri sūdzas par muguras sāpēm.

Iecienītas ir arī veselības uzlabošanas programmas “Vesela mugura”, “Restartē veselību”, “Veselīgās dienas”, “Ekspress kūre”, “Sulu maģija”, ko izvēlas kopumā veseli cilvēki, kuri vēlas parūpēties par savas veselības profilaksi, uzlabot pašsajūtu, izbaudīt dažādas procedūras, attīrīt organismu, uzsākt dzīvesveida pārmaiņas, zaudēt lieko svaru vai vienkārši uz dažām dienām aizbēgt no ikdienas rutīnas un relaksēties.

Lai arī ikdienā nodrošinām pacientiem mūsdienīgas rehabilitācijas metodes, godājam arī tradīcijas un joprojām turpinām Ķemeru vēsturiskajā kūrortā aizsākto tradicionālo dabas dziedniecību, izmantojot rehabilitācijā minerālūdeņus un dūņas, kas iegūtas netālu esošajā Slokas purvā. Mūsu pacienti bauda gan dūņu aplikācijas, gan dūņu- sērūdeņraža minerālūdens vannas, broma vannas,aeroterapiju, fizikālās terapijas procedūras, hidroterapiju, masāžas, apmeklētājiem pastāvīgi ir pieejams dzeramais minerālūdens. Tāpat nodrošinām fizioterapiju, ergoterapiju, audiologopēda pakalpojumus. Rehabilitācijas centrā pieejama ambulatorā klīnika, kur var saņemt dažādu speciālistu konsultācijas. Darbojas Fitnesa centrs, pieejams peldbaseins, saunas, turpat centra parkā atrodas sensorā taka, dažādas dozēto pastaigu takas, pa kurām doties nūjošanas nodarbībās vai brīvajos brīžos.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresMedicīnas centri Kūrorta poliklīnika (Ambulatorā medicīniskā palīdzība) Skatīt vairākAtpūta un izklaide Jūrmalā Rehabilitācijas un aprūpes centri Skatīt vairākFitness, fitnesa centri Medicīna    Psihoterapija    Laboratoriskās analīzes    Ultrasonoskopijas pakalpojumi    Osteorefleksoterapija    Injekcijas, blokādes    Ergoterapija    Fizioterapija, fizioterapeiti    Ārstniecisko dūņu terapija    Hidroterapija, ūdensdziedniecība Rehabilitācijas centri    Veloergometri    Broma vannas    Limfodrenāža    Sērūdeņraža vannas    Dūņu aplikācijas, vannas    Ārstnieciskā vingrošana    Zemūdens stiepšanas    Masāža, masāžas pakalpojumi    Kardiotrenažieri    Zemūdens masāža    Baseins ar kaskādi (Baseini)    Logopēdi    Balneoloģija    Pirtis    Podometrija, podometrs    Peloīdterapija Ēdināšanas pakalpojumi Bāri Skaistumkopšanas saloni Pasākumu organizēšana Aktīvā atpūta Telpas konferencēm un semināriem Vakuuma masāža Hidromasāžas kapsulas Sulu kūres Ajūrvēda
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 93666
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2415014


Darba drošības centrs, SIA
Darba drošības centrs, SIADARBA DROŠĪBAS CENTRU 2003. gadā izveidoja darba aizsardzības, ugunsdrošības, pārtikas aprites jomā zinoši cilvēki, kuri līdz tam pakalpojumus šajās jomās sniedza individuāli vai kā citu uzņēmumu eksperti.
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Raibie logi, viesnīca
Raibie logi, viesnīcaViesnīca Raibie logi piedāvā naktsmītnes desmit labiekārtotos numuros, no kuriem divi ir piemēroti ģimenēm ar bērniem. Visos numuros ir TV un interneta pieslēgums. Brokastis ir iekļautas cenā.
Rubīni, apartamenti
Rubīni, apartamentiBrīvdienu apartamenti Rubīni ir jauka un mājīga atpūtas vietiņa Ventspils viesiem. Pavisam 5 numuri iekārtoti kā atsevišķi labiekārtoti 2-3 istabu dzīvoklīši.
Bobcatdarbi
BobcatdarbiCeļu būve, remonts, uzturēšana, zemes un rakšanas darbi, augsnes frēzēšana, zemes aerācija, zemes planēšana, zemes urbšana, labiekārtošana, apzaļumošana, teritoriju uzkopšana, ledus frēzēšana, zāliena aerācija, vertikulēšana, trimmerēšana, celmu frēzēšana un izrakšana, žogu uzstādīšana
Lumag Machinery Baltic
Lumag Machinery BalticJaudīga un kvalitatīva malkas sagatavošanas tehnika. Benzīna dzinēja, elektromotora un traktora piedziņas profesionālie, hidrauliskie malkas skaldītāji.
Tukuma muzejs
Tukuma muzejsTukuma muzejs regulāri rīko mākslas, vēstures un etnogrāfijas izstādes. Piedāvā apmeklēt ekskursijas, kā arī mākslas un kultūras pasākumus. Piedalās projektos un gatavo plašu zinātnisko publikāciju klāstu. Paralēli tam muzejs veic intensīvu izglītojošu darbu, piedāvājot radošās darbnīcas bērniem.
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūras
Saulrieti, atpūtas komplekss, atpūtas centrs pie jūrasRomantiska nedēļas nogale. Atpūta visai ģimenei, 16 ērtas un mājīgas guļvietas.Telpas svinībām un banketiem. Krievu un turku pirtis, džakuzi.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Visi banneri