Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

SIA Mideks, veikals

Liepājas iela 30, Kuldīga, Kuldīgas novads, Latvija, LV-3301
(+371) 63323130
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresOptika, brilles

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 4761
Meklēšanas rezultātos parādīts : 30802
Skatīt arī katalogā : Optika, brilles

Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
EXI, mēbeles
EXI, mēbelesLietotas mēbeles no Vācijas: lietotas mīkstās un ādas mēbeles, kumodes, guļamistabu komplekti. Jaunas mēbeles no katalogiem. Lētāk nemēdz būt!!!
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Gamma-Serviss, SIA
Gamma-Serviss, SIAŠobrīd visizturīgākais pārklājums disku krāsošanai ir ar pulvera krāsām, kurām piemīt paaugstināta noturība pret iedarbību uz dažādiem mehāniskiem, fiziskiem un ķīmiskiem faktoriem. Mūsu disku krāsošanas metode nodrošina vienmērīgu lakas pārklājumu un garantē kvalitatīvu darbu izpildi.
Jaunsvelmes, viesu māja
Jaunsvelmes, viesu mājaJaunsvelmes. Iespēja izbaudīt jauku atpūtu, organizējot izlaidumus vai citus saviesīgus pasākumus 80 viesiem klusā, zaļā dabas stūrītī.
Eglieni, viesu māja
Eglieni, viesu mājaViesu nams un krodziņš " Eglieni " aicina jauki pavadīt laiku , baudīt veselīgu atpūtu un gardi paēst  visa gada garumā. Labiekārtotas, ērtas istabiņas, WiFi, pirts, dīķis, apkurināms kubls, galdu klāšana Rīga - 30 min.
Dizains un Druka, SIA
Dizains un Druka, SIAPiedāvājam kvalitatīvus un operatīvus pakalpojumus, dizainā un drukā, par pieņemamām cenām - uzņēmumiem un privātpersonām. | Šobrīd lielformāta drukai -20% atlaide | Piedāvājumā ietilpst: dizaina izstrāde; plakāti; kanvas; roll up; pvc baneri; logu un skatlogu uzlīmes; automašīnu līmplēvju izdrukas; lielformāta fotogrāfijas; ploterdarbi u.c. Garantējam darbu maksimāli īsā termiņā un labākajā kvalitatē!
Zivtiņi, viesu nams
Zivtiņi, viesu namsViesu nams Zivtiņi Kaltenē, jūras krastā. Naktsmitnes 40 per., pirts, baseins, 2 banketu zāles, 3 kotedžas.
Tuvs, SIA
Tuvs, SIAMūsu uzņēmums veic Zoo-preču vairumtirdzniecības un mazumtirdzniecības izplatīšanu Latvijā. Uzņēmums veiksmīgi sadarbojas ar Eiropas rūpnīcām un ir ekskluzīvais pārstāvis BOSCH Tiernahrung, kas ražo pazīstamu barību: Bosch, Sanabelle.
Visi banneri