Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Rolava, motelis

Rolava, motelis

Līčupes, Grobiņas novads, Latvija, LV-3430
(+371) 63492887
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes   Moteļi      2-vietīgi numuri   Turku pirts      DžakuziKrogiTelpas konferencēm un semināriem
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 41322
Meklēšanas rezultātos parādīts : 376825
Skatīt arī katalogā : Naktsmītnes


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Radošuma attīstības centrs, SIA
Radošuma attīstības centrs, SIA«Radošuma attīstības centrs» - neformālas izglītības iestāde. Mācību kursi. Mākslas pakalpojumi. Ierāmēšana, rāmju dizains.
Mežvidi, viesu nams
Mežvidi, viesu namsMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
Urakši, lauku māja
Urakši, lauku mājaBurvīga vieta pie Limbažu Lielezera. Daba, miers, klusums.
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerija
Moto & Metal NESTER CUSTOM art gallery, mākslas galerijaNESTER CUSTOM ir radoša darbnīca dizaineru mēbeļu un unikālu skulptūru veidošanai no metāla. Par pamatu mūsu izstrādājumiem izmantojam automobiļu, motociklu, elektroinstrumentu detaļas un citus metāla izstrādājumus. Mūsu uzņēmums sāka attīstīties bojātu automašīnu remonta un motociklu atjaunošanas jomā, ko mēs turpinām veiksmīgi veikt un šodien, vienlaikus radot CUSTOM motociklus.
Daina Galakrodzeniece, tekstilmāksliniece
Daina Galakrodzeniece, tekstilmākslinieceMūsu dzimtas aušanas tradīcijas balstās senā pagātnē, kad katrā lauku viensētā bija stelles un tajās tika austs viss: palagi, segas, dvieļi, seģenes, kā arī apģērba audumi, gan no lina, gan vilnas. Pārņemot arodu no mātes, tas tiek turpināts, dzīvo mūsu ģimenē un tiek nodots jaunajai paaudzei.
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Terion, veterinārā klīnika
Terion, veterinārā klīnikaVeterinārā klīnika Imantā. Veterinārā aptieka. Suņu, kaķu barība. • Dzīvnieku terapija, ķirurģija, suņu, kaķu, sesku vakcinācija, konsultācijas. • Suņu, kaķu, sesku, trušu vakcinācijas. • Veterinārie medikamenti,
Visi banneri