Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Vilana, skaistumkopšanas salons

Kleistu iela 11/1, Rīga, Latvija, LV-1067
(+371) 26955002
 
VissPiedāvājumiVideo
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSkaistumkopšanas saloni

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 13176
Meklēšanas rezultātos parādīts : 36295
Skatīt arī katalogā : Skaistumkopšanas saloni


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zobārstniecības centrs Svenata
Zobārstniecības centrs SvenataZobārstniecības centrs Svenata. Augsti kvalificēti speciālisti, vismodernākās zobārstniecības iekārtas, žokļu un mutes dobuma slimību profilakses un ārstēšana.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Jost Residence, brīvdienu māja
Jost Residence, brīvdienu mājaLuksusa brīvdienu māja, kur sanākt kopā ar draugiem un ģimeni, vai romantiskas, mājīgas un kvalitatīvas brīvdienas tikai diviem.
K-masti.lv, SIA
K-masti.lv, SIAJa vēlaties pie savas privātmājas vai uzņēmuma uzstādīt karoga mastu, ja nepieciešami Latvijas, uzņēmuma vai citi karogi, tad K-MASTI.LV ir pareizākā vieta, lai tiktu pie kārotā! Karogi un karogu masti tā ir mūsu lieta!
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumi
BKB Birojs, SIA, grāmatvedības pakalpojumiSIA „BKB Birojs” strādā grāmatvedības pakalpojumu jomā, izmantojot savas zināšanas un pieredzi. Mūsu darbības laikā grāmatvedības sfērā mūs ir izvēlējušies vairāk kā 90 uzņēmumu vadītāji. Ar katru gadu mūsu klientu skaits palielinās.
Ligas, viesu nams
Ligas, viesu namsTikai 10. minūšu braucienā no Rīgas, Jūs nokļūsiet viesu namā Līgas, kas atrodas Ķekavā. Lai Jūs justos, kā mājās, esam padomājuši par visu, līdz pēdējam sīkumam. Īsta pirtiņa, vēss baseins un veldzējošs dīķ
Ezernieki, viesu nams
Ezernieki, viesu namsViesu nams Ezernieki atrodas 300m attālumā no Zāģezera. Vietu skaits – 20 Katrā stāvā dušas telpas, tualetes. Kopēja virtuve, pieejama plīts, ledusskapis, trauki. Atpūtas telpa, var organizēt svinības, seminārus. Atsevišķi pirts māja. Cena: 7-10 €/personai. Saziņas valodas: LV, ENG, RUS
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikals
Tehnika darbam un atpūtai, tehnikas veikalsTehnikas veikals ir pasaules vadošo meža un dārza tehnikas ražotāju pārstāvis. Nodrošinām kvalitatīva apkalpošanu, servisu un zemākās cenas!
Visi banneri