Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Leoss IU

Tirgus iela 4, Madona, Madonas novads, Latvija, LV-4801
(+371) 64821331
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFrizētavas

Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
BV Pack, SIA, iepakojumi
BV Pack, SIA, iepakojumiBALT WARRANT ražo papīra maisiņus. Dizaina izstrāde, piegāde, uzglabāšana un lielu tirāžu piegāde pa daļām.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Puduri, atpūtas komplekss
Puduri, atpūtas komplekssTelpas konferencēm, semināriem, kāzām, banketiem, Pirts. Komfortablas guļbūves mājiņas. Vieta sporta pasākumiem, estrāde.
Tava Kafija
Tava KafijaBez kafijas – nu nekur! Gan vasarā, gan ziemā mūsu rokas un lūpas sniedzas pie tases aromātiskas kafijas! Ar mūsu plašo kafijas piedāvājumu klāstu vari iepazīties mājas lapā www.tavakafija.lv, vai veikalā.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika
UAB Tvora, vārti, žogi, automātika SIA Tvora – plaša profila uzņēmums piedāvā plašu sētu un žogu dažādību, kā arī ar to saistītās preces. Mes esam oficiālie pārstāvji daudzās Eiropas ražotājiem valstīs Baltiyskih.
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileri
RUSSO-BALT, auto piekabes un treileriRažošanas komercfirma RUSSO-BALT ir pirmais vieglo automašīnu un mikroautobusu piekabju ražotājs Latvijas Republikā.
Cheirons, veterinārā klīnika - aptieka
Cheirons, veterinārā klīnika - aptiekaKlīnikā piedāvājam daudzpusīgu visa veida veterināro palīdzību dzīvniekiem (suņiem, kaķiem, seskiem, trušiem, jūras cūciņām, kāmīšiem u.c.) Slimību diagnostika un ārstēšana, vakcinācija, mikročipēšana, ķirurģiskās operācijas dzīvniekiem (t.sk. kastrācija, sterilizācija, audzēju operācijas, kaulu lūzumu operatīvā un konservatīvā ārstēšana, traumas, brūces u.c.) Laboratorijas analīzes, rentgens, ultrasonogrāfija.
Upesrūķi, viesu nams
Upesrūķi, viesu namsUpesrūķi. Mūsu viesi var baudīt guļbaļķu lauku mājas svētību un apkārtnes krāšņumu. Pirtiņa sola pēršanos ar bērzu, ozolu, pīlādžu, lazdu un kadiķu slotiņām, zāļu tējas.
Visi banneri