Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Kārsavas frizētava, individuālais darbs

Vienības iela 48, Kārsava, Ludzas novads, Latvija, LV-5717
(+371) 65733148
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFrizētavas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 8155
Meklēšanas rezultātos parādīts : 39046
Skatīt arī katalogā : Frizētavas


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Kantes krogs, atpūtas komplekss
Kantes krogs, atpūtas komplekssŠeit Jūs sagaidīs un laipni apkalpos saimniecītes, piedāvās un ieteiks pusdienas pēc individuālās gaumes. Kantes krogs klāj galdus arī svinībām un kāzām, kā arī tā būs laba vieta darījumu pusdienām.  
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrs
Žēlsirdības māja, alternatīvās aprūpes centrsAlternatīvās aprūpes centrs Žēlsirdības māja jauniešiem ar ierobežotām iespējām.
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecība
Jena motors, SIA, atpūtas saimniecībaKvadrociklu, motoroleru, motociklu, ūdens un sniega motociklu noma un tirdzniecība. Sporta inventāra noma.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Reiss, autoserviss
Reiss, autoservissUzņēmums darbojas no 2008. gada auto apkopes, remonta un rezerves daļu tirdzniecības jomā. Uzņēmumā strādā astoņi pieredzējuši darbinieki. Piedāvājam visu marku vieglo, kā arī komerctransporta līdz 5 t apkopi un remontu.
Jaunarāji, kempings
Jaunarāji, kempingsAtpūta pie Gaujas. Varēsiet patīkami atpūsties priežu meža ielokā, pašā Gaujas krastā. Jūsu rīcībā būs piecas jaunas un komfortablas 8-vietīgas mājiņas viesiem lauku pirts un banketu zāli.
Villa Anna, viesu nams
Villa Anna, viesu namsVilla Anna - tas ir mūżīgais sirmās jūras un tas nostāstu noslēpums, ko papildina čaklu pavāru sagādāta azaida aromāts, kas ienāk kopā ar rīta saules stariem Jūsu istabā.
Krauklīši, viesu nams
Krauklīši, viesu namsKrauklīši ir moderna guļbūve ar lielu terasi, mākslīgā dīķa krastā. Viesu namā ir Tv/Sat, karaoke, bārs, virtuve, kamīns, plaša telpa dejām un banketiem.
Svētku pils, viesu nams
Svētku pils, viesu namsViesu nams Svētku Pils atrodas Atpūtas vietā “4 Saules” un mūsu viesiem iespējams relaksēties pirtī, doties laivu braucienos, grillēt smaržīgus ēdienus un pavadīt laiku kopā pie dabas, baudot sauli, siltumu un vasaras smaržu.
Visi banneri