Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Gulbenes frizētava, individuālais darbs

Rīgas iela 53, Gulbene, Gulbenes novads, Latvija, LV-4401
(+371) 29246921
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFrizētavas

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 7042
Meklēšanas rezultātos parādīts : 48027
Skatīt arī katalogā : Frizētavas


Sanders, viesu nams
Sanders, viesu namsViesu nams Sanders. Naktsmītne, pirts, relaksācijai - koka baļļa ar ozonu, pieejama velosipēdu noma, blakus viesu namam veikals - kafejnīca.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
Mucenieki, lauku māja
Mucenieki, lauku mājaLauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā,klusā meža ielokā. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke.
Sers, karnevāla tērpu noma
Sers, karnevāla tērpu nomaPlašā izvēlē piedāvājam karnevāla tērpus gan bērniem, gan pieaugušajiem (tērpi, kostīmi, maskas, tērpu atribūti, parūkas).
Pāces vilnas fabrika
Pāces vilnas fabrikaLauku dzija no Latvijā audzētām aitām. Vilnas pārstrāde no mazgāšanas procesa līdz gatavam dzijas pavedienam. Nemazgātas vilnas pirkšana, maiņa.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Olymp, fitnesa klubs
Olymp, fitnesa klubsFitnesa klubs Olymp piedāvā jaunākās paaudzes trenažieru zāli, aerobiku, karate, boksa nodarbības. Grupu nodarbību zāle ar peldošo grīdu, stiepšanās telpa, fitobārs, sauna, solārijs.
Reness R, mēbeles
Reness R, mēbelesReness R. Mēs izstrādājam un realizējam individuālus mēbeļu projektus kā arī sniedzam konsultācijas telpu interjera papildināšanā. Dizains, funkcionalitāte, kvalitāte!
Apšukrogs, kafejnīca
Apšukrogs, kafejnīcaAPŠUKROGS - tieši pusceļā no Rīgas uz Ventspili (92.km). Lieliska iespēja, lai piestātu un nobaudītu uzmundrinošu kafijas tasi, ieturētu gardu maltīti, gatavotu speciāli Jums!
Titan, fitnesa klubs
Titan, fitnesa klubsUzmanību! Akcija. Pērkot abonementu ar laika ierobežojumu uz gadu, cena tikai 15Ls. Sporta klubā TITAN!
Visi banneri