Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Aleksandra ZS, frizētava

Daugavpils iela 66, Preiļi, Preiļu novads, Latvija, LV-5301
(+371) 65934025
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresFrizētavas

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Komforts, santehnikas un apkures salons
Komforts, santehnikas un apkures salonsEVA-SAT galvenais darbības virziens ir augstas kvalitātes sanitāras un apkures tehnikas mazum- un vairumtirdzniecība.
Arkadia, SPA viesnīca
Arkadia, SPA viesnīcaHotel-Spa Arkadia. Viesnīca, SPA centrs, saunas, džakuzi, baseins, bistro, restorāns,  konferenču zāles, banketi un svinības, biljards, atpūta ar bērniem
Alefs S, SIA
Alefs S, SIAIzgatavojam un uzstādam tērauda durvis, kas ir noturīgas pret uzlaušanu un aprīkotas ar labākajiem mūsdienīgākajiem aizsardzības līdzekļiem.
Dimzas, stādaudzētava
Dimzas, stādaudzētavaStādu audzētava Dimzas pircējiem piedāvā: plašā sortimentā dekoratīvos stādus. Floristikas materiālus. Izstrādājam un realizējam apzaļumošanas projektus.
RC Auto , autoserviss
RC Auto , autoservissAprīkojums ir profisionālajā tehniskā līmenī, jaunas ES ražotas, un Latvijā sertificētas autoservisa iekārtas, kas ļauj ātri un kvalitatīvi veikt automašīnas diagnostiku un remontu.
Mežābeles, brīvdienu māja
Mežābeles, brīvdienu mājaAtrodas ekoloģiski tīrā, dabas aizsargājamā zonā Dridža ezera dabas parkā, 17 km attālumā no Krāslavas. Tās apkārtnē ir mežs, pļavas, dzidrs ezers - bagāts ar zivīm.
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojs
ASTRA TŪRE, ceļojumu birojsAvioKases.lv. Aviobiļetes, avio biļešu kases, rezervācija, pārdošana. Viesnīcu rezervēšana. Čarterlidojumi. Autobusu biļetes. Automašīnu noma.
Lidums SIA, kokapstrāde
Lidums SIA, kokapstrādeLidums SIA.Koka produkcija dārzam un pagalmam, zāģmateriāli, apdares dēļi, liekti līmētie materiāli, zāģmateriālu žāvēšana un pārstrāde.
SEDIA IK, auditoriju krēsli
SEDIA IK, auditoriju krēsliKrēsli auditorijām, kinoteātriem, kultūras namiem, koncertzālēm, konferenču zālēm, mīkstās mēbeles, skolas mēbeles, mēbeles sporta hallēm un stadioniem.
Visi banneri