Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Surdovest, Jelgavas filiāle

Surdovest, Jelgavas filiāle

Zemgales prospekts 5-29, Jelgava, Latvija, LV-3001
(+371) 63022856
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmbulatorā medicīniskā palīdzība
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 10413
Meklēšanas rezultātos parādīts : 191200
Skatīt arī katalogā : Ambulatorā medicīniskā palīdzība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Granīts O, SIA
Granīts O, SIAGranits O nodarbojas ar kapu pieminekļu, dārza akmens skulptūru un interjera dizaina elemenšu izgatavošanu.
Pierīgas pirtis, pirts
Pierīgas pirtis, pirtsPirts ēka, kur nosvinēt jubilejas līdz 8 cilvēkiem vai atpūsties ģimenei. Teritorija, 3ha platībā, kur uzrīkot sporta svētkus. Demokrātiskas un diferencētas cenas.
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remonts
EST Tehnoloģijas, SIA, svaru tirdzniecība un remontsVisa veida svaru tirdzniecība un remonts. Svari tirdzniecībai, mājai, noliktavām, medicīnai, kraušanas pakalpojumiem, laboratorijām un daudz kam citam.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbeles
Bel-Doors, iekšdurvis, mēbelesFinierētu un krāsotu iekšdurvju tirdzniecība
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs
Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsRīgas vēstures un kuģniecības muzejs ir vecākais publiskais muzejs Latvijā un Baltijā, kā arī viens no vecākajiem Eiropā. Muzejs atrodas Vecrīgā, ievērojamā 13.–20. gs. arhitektūras piemineklī – Rīgas Doma ansamblī.
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objekts
Leļļu galerija, miniatūra karaļvalsts, apskates objektsKaraliste sastāv no miniatūras pils mājas pagalmā, leļļu galerijas un garderobes .Tas ir ļoti populārs un unikāls tūristu pilsētas objekts. Jums tiek piedāvāta fotogrāfēšanās iespēja uz pils fona.Karaļa garderobe - ģērbuvē atrodami vairāk nekā 550 grezni dažādu izmēru sieviešu, bērnu un vīriešu tērpi. Leļlu galerija - apskatāmas vairāk kā 170 darbi.
Waldmeisteri, viesu māja
Waldmeisteri, viesu mājaJūs gaida omulīga atpūtas zāle ar bāru, kā arī pirts un 11 labiekārtotas istabiņas. Apmetieties pie mums un baudiet skaisto dabu!
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Visi banneri