Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Līva***, viesnīca

Līva***, viesnīca

Lielā iela 11, Liepāja, Latvija, LV-3401
(+371) 63420102
(+371) 29163686
Apraksts

Tavas naktsmājas pašā pilsētas sirdī! Viesnīca "Līva"piedāvā 115 numurus – biznesa plus, biznesa, standarta, ekonomiskās plus, ekonomiskās klases un budžeta kategorijas numurus. Viesnīcā atrodas viens no iecienītākajiem pilsētas restorāniem restorāns "Upe".Ja vēlaties rīkot seminārus, konferences vai prezentācijas, tad noteikti Jūs varat to veikt viesnīcas semināru un konferenču zālē „Liedags”, kura atrodas viesnīcas 5.stāvā. Sportiskā gara stiprināšanai pieejama fitnesa zāle viesnīcas 2.stāvā. Visā viesnīcā pieejams bezvadu internets. Jūsu ērtībām papildus pakalpojumi: autostāvvieta viesnīcas pagalmā; veļas mazgātava; transfēri, bonusu programmas piedāvājumi u.c.

Gaidam Jūs ciemos!

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta un izklaide Liepājā Skatīt vairākViesnīcas Skatīt vairākKonferenču zāle "Liedags" (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākkonferenču zāle „Kāpa" (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairāk115 viesu numuri (Naktsmītnes) Skatīt vairāk   Apartaments (Apartamenti) Skatīt vairāk   Budžeta klases numuri Skatīt vairāk   Klasisks (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (3-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks (4-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks Plus (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Klasisks Plus (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa plus klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa plus klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Biznesa klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Standarta klase (1-vietīgi numuri) Skatīt vairāk   Standarta klase (2-vietīgi numuri) Skatīt vairākUpe (Restorāni) Skatīt vairāk   Banketu un konferenču zāle "Amber hall" (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākFitnesa zāle (Fitnesa zāles) Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 86887
Meklēšanas rezultātos parādīts : 904864


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Uldis Kleins, akmeņkalis
Uldis Kleins, akmeņkalisUlda Kleina akmeņkaļu darbnīca. Kapu pieminekļu izgatavošana, uzstādīšana, kapu vietas labiekārtošana.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Arņa Preisa keramikas darbnīca
Arņa Preisa keramikas darbnīcaĪpaši izraudzīti māli, ūdens, kas nostādināts uz dažādiem augiem, trauka izgatavošanas un apdedzināšanas diena, dzīvā malkas uguns, trauka krāsa un rotājums, kā arī Meistara burvju māka ļauj radīt to vienīgo un neatkārtojamo priekšmetu, kas kļūs par jūsu palīgu, nesīs jums prieku un veiksmi.
Vegetarian foods, pārtika
Vegetarian foods, pārtikaVegetarian FOODS - labvēlīgie saldumi. Kūkas bez konservantiem, nesatur olas, nesatur produktus iegūtus vardarbības ceļā pret dzīvniekiem.
Skangaļu muiža, viesu nams
Skangaļu muiža, viesu namsSkangaļu muiža atrodas skaistā vietā Vidzemes vidienē starp divām pilsētām – vēsturisku un tūristu iecienītu pilsētu – Cēsīm un Valmieru. Rauna, kas tiek tautā saukta par mazo Šveici –atrodas 9km. Pie mums atbraucot, var apskatīt dabas objektus- kā Raunas Staburagu, Lielo ellīti, Līču-Lanģu klintis
Vecliepas, brīvdienu māja
Vecliepas, brīvdienu mājaVecliepas, Ventas upes krastā. Makšķerēšanas un sportošanas iespējas. Telpas svinībām. Mājiņas ar terasi un grilu.
Baižas, stādaudzētava
Baižas, stādaudzētavaStādu audzētava Baižas. Ziemcietes, graudzāles, kapu stādījumi, akmensdārzi, vasaras puķes, stādi balkoniem. 700 veidu un šķirņu ziemciešu stādi.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Ķoņu dzirnavas, viesu nams
Ķoņu dzirnavas, viesu namsVieta Latvijā, kur maļ graudus, vērpj vilnu, šuj segas un spilvenus, pildītus ar aitu vilnu. Aktīvās atpūtas pasākumi, kāzas, ekskursijas, nakšņošana viesu namā, pirts un garšīga maltīte.
Visi banneri