Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Romanovas O. ģimenes ārsta prakse

Ruses iela 5, Rīga, Latvija, LV-1029
(+371) 67404188
 
VissPiedāvājumi
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAmbulatorā medicīniskā palīdzība

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 6093
Meklēšanas rezultātos parādīts : 31710
Skatīt arī katalogā : Ambulatorā medicīniskā palīdzība


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
P. Čerņavska keramikas māja
P. Čerņavska keramikas mājaEkspozīcijas apskate. Iespēja pašam izmēģināt roku podu virpošanā. Izstrādājumus iespējams iegādāties.
Medus veikals, veikals
Medus veikals, veikalsPiedāvā: Vairāk neka 30 veidu medus ievāktu Latvijas bišu dravās, uzturu bagātinātājus, bišu vaska ziedes, 100% bišu vaska sveces, biškopības produktus (ziedputekšņus, bišu maizi, bišu māšu peru pieniņu, propolisu).
Palmas, brīvdienu māja
Palmas, brīvdienu mājaBrīvdienu māja Palmas atrodas 1500 metri no jūras, Jūrkalnes centrā : divstāvu jauna guļbūves ēka, divas atsevišķas istabas otrā stāvā, gultas vietu skaits 8, ir virtuve (ledusskapis plīts, trauki, izlietne, silts ūdens) duša, vc,
Robežnieki kokaudzētava
Robežnieki kokaudzētavaPlašs skujkoku, lapu koku, krūmu un ziemciešu puķu stādu sortiments. 130 dažādu krāsu, formu skujkoku, 250 lapu koku un krūmu nosaukumi, kā arī ap 200 ziemciešu puķes.
Gardens, SIA
Gardens, SIATeritoriju labiekārtošana, apzaļumošana, dārzu projektēšana, ierīkošana un apstādījumu kopšana. Dekoratīvās dārza apmales ierīkošana zālienam un dobēm. zāliena, paklājzāliena ierīkošana un pļaušana. Dzīvžogu stādīšana un apgriešana. Dekoratīvo stādu formēšana. Dižstādu stādīšana. Akmens dārzu izbūve un citi labiekārtošanas un apzaļumošanas darbi.https://gardens.lv/
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Magma, SIA
Magma, SIASIA "Magma" - santehnikas tirdzniecība un ražošana. Dibināta 1996.gada 23.februārī. Tas ir 100 % latviešu uzņēmums, kas no neliela ģimenes uzņēmuma ir izaudzis par stabilu, drošu, dinamisku santehnikas ražošanas un tirdzniecības uzņēmumu Latvijā. Ražo lokanos pievadus un jaucējkrānus zem MAGMA zīmola. Uzņēmuma mērķis - pārdot vislabākos jaucējkrānus. Uzņēmums sniedz klientiem maksimāli pilnu servisa paketi, sākot ar konsultācijām līdz ieviešanai tirdzniecībā.
Paradīzes graudi, ziedi Jūrmalā
Paradīzes graudi, ziedi JūrmalāAtnāciet pie mums uz salonu Jūrmalā, Dubultos, un mēs centīsimies palīdzēt. Piegādāsim ziedus Jums vēlamajā laikā.Tiksimies ziedu salonā! Ziedi Jūrmalā. Ziedi Jūrmalā ar piegādi.
Visi banneri