Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Višķezers, atpūtas vieta

Višķezers, atpūtas vieta

Pilskalni, Ostrova, Višķu pagasts, Augšdaugavas novads, Latvija, LV-5481
(+371) 26549373
(+371) 26368834
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Atpūtas vieta "Višķezers" atrodas bijušajā pilskalnā, kura pakājē ir Višķu ezers ar saviem paugurainajiem krastiem! Viesu atpūtai tiek piedāvāti izbraucieni ar laivām, katamarāniem un velosipēdiem. Ir iekopta vieta peldēšanai, sporta laukums-jautrībai un forši lomi makšķerniekiem!

 

Vasaras sezonā var izmantot četras labiekārtotas mājiņas, kā arī nojumi (100 kvm) lielākām svinībām!

Jauki atpūsties varēs arī pie ugunskura un nakšņot līdzi paņemtajās teltīs!

 

Ziemas aukstumos būs patīkami sasildīties tuvāko radu vai draugu lokā, pirts banketu zālē (25 cilv.).

Pirts otrajā stāvā varēs atlaisties kāds nogurušais līksmotājs!

 

Pastaigājoties var nokļūt līdz putnu novērošanas tornim, no kura skatienam paveras jauki dabas skati uz Višķu ezeru, Luknas ezeru un grandiozo Višķu baznīcu! Apmēram 12km attālumā no brīvdienu nama atrodas Aglonas pilsēta, kurā varēsiet apmeklēt Aglonas baziliku, maizes muzeju un citas interesantas vietas! Un 200m no atpūtas vietas ir ierīkots velotūristu maršruts - "Luknas aplis".

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresBrīvdienu mājas Skatīt vairāk   Naktsmītnes Skatīt vairāk   Pirtis Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Izbraukuma ēdināšana Atpūta pie ezeriem Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairāk   Laivu noma, īre Atpūta pie dabas    Telšu vietas    Ugunskura vietas    Šūpoles Sporta spēļu laukumi    Volejbola laukumi    Batuti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 54346
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1156590


Ēmužas, viesu nams
Ēmužas, viesu namsLauku māja Ēmužas atrodas Vadzenes pagastā. Plašajās telpās iespējams sarīkot svinības līdz pat 250 cilvēkiem, bet ārpus telpām iespējams sarīkot pasākumu apmēram 500 cilvēkiem. Mājā ir iekārtotas 10 istabas, kurās var izgulēties līdz pat 60 cilvēkiem
Granitops
GranitopsGRANITOPS ir izturīgs polimēru materiāls virsmu pārklāšanai. Virsmām piešķir elegantu granīta izskatu, labas lietošanas un kopšanas īpašības.
Everte, SIA, uzkopšanas serviss
Everte, SIA, uzkopšanas servissProfesionāls telpu un teritorijas uzkopšanas serviss. Biroju telpu, māju un dzīvokļu uzkopšanas darbi. Telpu tīrīšana un mazgāšana, grīdu kopšana. Logu mazgāšana. VIesnīcas tipa uzkopšanas pakalpojumi. Teritoriju uzkopšana. Sniega un ledus tīrīšana.
Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Sumbrs, kafejnīca - motelis
Sumbrs, kafejnīca - motelisKafejnīca - motelis, ēdiena pasūtīšana ceļā, iespējams klāt galdus līdz 50 cilvēkiem.
Klivet, veterinārā klīnika
Klivet, veterinārā klīnikaVairāku dzīvnieku veidu ārstēšana (arī dekoratīvo grauzēju, putnu, sesku). Terapija un ķirurģija. Vakcinācijas, mikročipēšana un konsultācijas. Mājas vizītes pēc iepriekšēja pieraksta.
Cigoriņš IU, darbnīca
Cigoriņš IU, darbnīcaAkmens apstrāde un pieminekļu izgatavošana un uzstādīšana visā Latvijā.
Pūdnīku skūla, keramika
Pūdnīku skūla, keramikaSvēpētā jeb tā sauktā dūmotā, melnā keramika. Sena podniecības tehnoloģija, kur augstas meistarības pamatā ir gudra atturība, vienkāršs skaistums un praktiskums.
Campo, ūdenstūrisms
Campo, ūdenstūrismsCampo. Viss par laivošanu. Ūdens tūrisma maršruti, inventārs, noma, tirdzniecība. Kajali, kanoe, smailītes. Airēšanas skola.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
Visi banneri