Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē

Kurzemes cietokšņa muzejs Zantē

25 km no Kandavas, Skolas iela 8a, Zante, Zantes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3134
(+371) 29442311
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Valodas: LV, RUS, ENG

Darba laiks:

Pirmdiena - Otrdiena - slēgts

Trešdiena - Sestdiena - 10:00 - 17:00

Svētdiena - 10:00 - 15:00

Ekskursijas cena personai:

  • Skolēniem - 1.50 EUR;
  • Pensionāriem - 3.00 EUR;
  • Pieaugušajiem - 5.00 EUR;
  • GIDA pakalpojumi grupām - 5.00 EUR.

(lūgums iepriekš piezvanīt mob. 29442311)


Lūgums apmeklētājiem ierasties vismaz stundu pirms muzeja slēgšanas, lai varētu izbaudīt muzeja daudzveidīgo ekspozīciju.

Svarīgi!
No 1.maija līdz 15.novembrim.
Muzeja apmeklēšanu grupām virs 10 personām laiku iepriekš saskaņojot pa telefonu.

Piedāvā gida pakalpojumus.

Rakstītajos avotos Zante pirmo reizi minēta 1560. gadā. Zantes teritorijā bija divas pusmuižas - Plāņu un Zantes, kā arī ūdens dzirnavas un vējdzirnavas. No muižām mūsu dienās saglabājušās tikai Zantes muiža, kurā atrodas Zantes pamatskola. Pie abām muižām ir parki ar dižkokiem. 1945. gada maijā Plāņu muižas apkārtnē notika vienas no pēdējām kaujām II pasaules karā Kurzemes cietoksnī.
Par karadarbības norisi Kurzemes cietoksnī un tālākajiem latviešu karavīru likteņiem bagātīgi un saistoši stāsta muzeja ekspozīcija (vienīgais Kurzemes cietoksnim veltītais muzejs), tur var iepazīties ar priekšmetu kolekcijām sākot no akmens laikmeta līdz mūsu dienām. Savukārt brīvdabas ekspozīcijā var izstaigāt un apskatīt restaurētos tā laika ierakumus, bunkurus un smago kara tehniku.


Atpūtas vieta
Iespēja izmantot atpūtas vietu pie dīķa ar ugunskura vietu.


Militārā šķēršļu josla
Savus spēkus piedāvā pārbaudīt militārajā šķēršļu joslā.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresKurzemes cietokšņa muzejs Skatīt vairākLauka ekspozīcija Skatīt vairākIekštelpu ekspozīcija Skatīt vairākTelšu vietas Skatīt vairākMuzeji Tūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 205177
Meklēšanas rezultātos parādīts : 549418


Sandras Baumanes dāvanu darbnīca
Sandras Baumanes dāvanu darbnīcaSandras Baumanes radošajā darbnīcā var pasūtīt interjera priekšmetus: spoguļus, spilvenus, svečturus, gleznas, traukus sava mājokļa iekārtošanai kā arī dāvanām draugiem, kolēģiem, biznesa partneriem.
Granda, galdniecība
Granda, galdniecībaFirmas Granda, galdniecības darbi. Kāpņu izgatavošana, uzstādīšana; mēbeļu izgatavošana; ozolkoka alus mucas; pirts kubli un karstie kubli; koka vannas.
Mākslas darbnīca Antīks
Mākslas darbnīca AntīksMākslas darbnīca "Antīks". Gleznas, tušas zīmējumi, interjera iekārtošana, telpu dekorēšana. Mēbeļu restaurācija. Gleznošanas studija.
Vintāža, viesu nams
Vintāža, viesu namsViesu nams svinībām ar banketa zāli līdz 45 cilvēkiem kāzu, jubileju, dzimšanas dienu un korporatīvo pasākumu organizēšanai vai vienkāršai atpūtai.
ESELO, centrālā noliktava
ESELO, centrālā noliktavaSIA "SLO LATVIA" darbības pamatvirziens ir elektro, telekomunikāciju un drošības sistēmu materiālu vairumtirdzniecība. Augsta pakalpojumu kvalitāte, plašs preču klāsts un augsta darbinieku profesionalitāte.
Avotkalni, atpūtas vieta
Avotkalni, atpūtas vietaAtpūtas vieta Avotkalni piedāvā lielisku atpūtu Salacas upes krastā - telšu un piknika vietas, sporta laukumi ar dažādu inventāru, bērnu rotaļu laukumi, vizināšanās ar laivām un velosipēdiem, makšķerēšana.
CLC, grāmatvedības pakalpojumi
CLC, grāmatvedības pakalpojumiGrāmatvedības pakalpojumi, konsultācijas, uzņēmumu reģistrācija. Virtuālais birojs.
Valenas, SIA
Valenas, SIAAicinām veikalus sadarboties. Mēs esam oficiālais Vācijas uzņēmumu: Sassa Mode, CECEBA, BUGATTI, TOM TAILOR, SUSA-Vertriebs, Dr.Bieler. pārstāvis. Mūsu piedāvājumā plašs koriğējošo, termo un jauniešu veļas komplektu klāsts, pieejami arī lieli izmēri, cenas ir pieņemamas. Izvēlies vācu kvalitāti un praktiskumu. Tirgū mūs novērtē par stabilitāti un uzticamību.
Trutzi Baltic, SIA
Trutzi Baltic, SIATrutzi Baltic ir daļa no lielās Trutzi grupas - metāla mazumtirdzniecības un vairumtirdzniecības uzņēmuma, kas piedāvā plašu metāla izstrādājumu klāstu, tostarp metāla caurules, metāla loksnes ,metāla konstrukcijas, tērauda sijas, profilus, armatūru, leņķus , stabus, 3D paneļu žogus un žogus.
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecība
Rīgas Būvserviss, būvmateriālu tirdzniecībaRĪGAS BŪVSERVISS piedāvā izdevīgi iegādāties visdažādākos būvmateriālus - jumtam, fasādei, pamatiem, iekšējai un ārējai apdarei, siltumizolācijai u.c., kā arī logus, durvis, santehniku un pārvietojamās mājiņas.
Visi banneri