Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Mucenieki, lauku māja

Mucenieki, lauku māja

26 km no Kandavas, Sabiles – Matkules ceļš 5.km, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija
(+371) 26489596
(+371) 63100379
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Lauku māja Mucenieki atrodas Abavas senlejā, klusā meža ielokā, viesiem atsevišķs dzīvoklis.1.stāvā kamīnistaba ar TV, virtuves stūtītis ar traukiem, dušu, WC. Otrā stāvā četrvietīga guļamistaba. Plašs pagalms un dīķis. Atsevišķā ēkā pirts ar kamīnzāli un karaoke. 4km attālumā slēpošanas un rodeļu trase Zviedru cepure. Apkārtnē Buses pilskalns, Zāģeru Velnakmens, Firkspedvāles muiža, Sabiles vīna kalns. Iznomājam velosipēdus izbraukumiem pa apkārtni.

Valodas: latviešu, krievu

Pakalpojumi: Naktsmītnes (duša un WC numurā), pirts, viesību telpa ar kamīnu 15 personām, TV, karaoke, virtuves stūrītis, dušas, piknika un telšu vietas, peldvieta dīķī.


Naktsmītnes
Vietu skaits: 8 vietas 2 istabās (divvietīgi numuri ar 2 gultām)
Cena atkarīga no viesu skaita - jo vairāk nakšņotāju, jo lētāk.
Piezīmes: Nakšņojot vairākas diennaktis, ir atlaides.

Pirts


Viesību telpas

Kamīnzālē var rīkot svinības. Ieteicamais cilvēku skaits līdz 15 personām. Ir virtuves stūrītis.


Telšu un piknika vietas


Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresNaktsmītnes Skatīt vairāk   Lauku mājas    Telšu vietas Banketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas    Pirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 101152
Meklēšanas rezultātos parādīts : 715316


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Garāža, bārs - restorāns
Garāža, bārs - restorānsBārs/restorāns „Garāža” ir neparasta vieta mazajā Vecrīgas Aldaru ielā, kur, iekārtojoties ērtajos mašīnu sēdekļos pie bāra vai vilcienu krēslos terasē, izbaudīt patiesi izcilu maltīti, reibinoši garšīgus kokteiļus, kā arī dzīvās mūzikas, sporta spēļu, DJ un koncertierakstu vakarus.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
220.lv interneta veikala ofiss
220.lv interneta veikals piedāvā ērtu, ātru ieprikšanos internetā, kā arī plašu preču klāstu, nodrošinot pasūtīto preču piegādi visā Latvijā.
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecība
Kompānija Avotiņi, SIA, būvmateriālu tirdzniecībaCeltniecības materiālu tirdzniecība, jumta un sienu materiālu ražošana no plānā lokšņu tērauda. Vairāk kā 2000 nosaukumu, kuri izgatavoti no augstvērtīgām izejvielām, izmantojot progresīvas tehnoloģijas.
Ķekavas zoo
Ķekavas zooAtpūtas kompleks atrodas 3 km no Ķekavas centra, klusā un ļoti skaistā vietā, blakus upei Ķekaviņa. Kamīnzāle, pirts, dabas takas.
DāvanuServiss.lv
DāvanuServiss.lv"DāvanuServiss.lv". Piedāvājam vairāk kā 800 emociju un piedzīvojumu dāvanas, kas liks piepildīties Jūsu sen lolotiem sapņiem.
Gravtex, SIA
Gravtex, SIARažojam:
- unikālus koka dekoratīvos sienu paneļus,
- fasādes apdares paneļus no saplākšņa, kas ir ideāls risinājums ēku un telpu apdarē.
Ričarda kamīni, kamīnu salons
Ričarda kamīni, kamīnu salonsRičarda kamīni vēlas, lai Jūsu kamīna interjers būtu atšķirīgs un pilnīgāk atbilstu Jūsu prasībām. Jums ir iespēja pēc savas gaumes pasūtīt kamīna kurtuvi un apdares materiālu.
Valteri, viesu nams
Valteri, viesu namsViesu namā Valteri Daugavas krastā, labi jutīsies pat 70 cilvēku lielas kompānijas. Svinības vai veselības kūres pirtiņā, ar peldi baseinā vai laisku gulšņāšanu āra kubulā.
Visi banneri