Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Jaunmoku pils, viesnīca

Jaunmoku pils, viesnīca

Rīgas-Ventspils šoseja 75.km, Jaunmokas, Tumes pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3139
(+371) 26187442 - Informācijas centrs
Juridiskais nosaukums : SIA Jaunmoku pils
Reģistrācijas numurs : 40003665610
Juridiskā adrese : Jaunmoku pils, Tumes pagasts, Tukuma rajons, LV- 3139
 
VissPiedāvājumiGalerijaVideoKarte
Apraksts

Jaunmoku pils atrodas gleznainajos Kurzemes pakalnos, Rīgas - Ventspils autoceļa malā, 75 km no Rīgas. Pils celta 1901.gadā Rīgas pilsētas galvai Džordžam Armitstedam (1847-1912), pēc arhitekta Vilhelma Bokslafa projekta kā medību pils - neogotiskā stilā ar jūgendstila elementiem. Tai ir īpaša vieta starp Latvijas arhitektūras šedevriem. Mainoties vairākiem īpašniekiem, muižas ansamblis tagadējā izskatā veidojies īsā laikā, taču saglabājot arhitekta V. Bokslafa koncepciju - radīt šo saimniecības un atpūtas kompleksu kā Hanzas pilsētu gotikas iespaidu sintēzi.

Dzeltenās savvaļas tulpju pļavas maijā, medus saldā liepu ziedu smarža jūlijā, kastaņu ežu piebērtie celiņi oktobrī un ziemas saules spožais mirdzums...tas ir Jaunmoku pils komplekss.

Galerija
Video
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPilis Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Vietas kāzu svinībām Skatīt vairākAtpūta pie dabas Aktīvā atpūta    Zirga pajūgs (Izjādes ar zirgiem)50 € Skatīt vairākPasākumu organizēšana    Ekskursijas Naktsmītnes    Muižas māja (Viesnīcas)       2-vietīgi numuri40 - 55 €       Divstāvu (4-vietīgi numuri)55 - 75 €    Pils (Viesnīcas)       Dorotejas istaba (2-vietīgi numuri)125 € Skatīt vairāk      Pilskunga istaba (2-vietīgi numuri)150 € Skatīt vairākKafejnīcas Meža muzejs Skatīt vairākTūrisma apskates objekti
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 125609
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1879131


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
LMIC servisa centrs
LMIC servisa centrsLMIC SERVISS ir autorizēts SIEMENS servisa partneris. Veicam SIEMENS mobilo telefonu garantijas un pēcgarantijas remontus. Labojam NOKIA, SAMSUNG, SonyEricsson, Motorola u.c.
Kandavas keramikas ceplis, darbnīca
Kandavas keramikas ceplis, darbnīcaKandavas keramikas ceplī darbojās jaunā māksliniece Linda Romanovska. Iespēja apskatīt darbnīcu , iegādāties, pasūtīt keramikas darbus un piedalīties dažādās radošās darbnīcās.
Lauvas Tūrs Transports, SIA
Lauvas Tūrs Transports, SIAUzņēmums lauvastūrs piedāvā nomai ne tik vien mikroautobusus un autobusus, bet arī vieglās automašīnas un piekabes.
Miķeļbāka, kempings
Miķeļbāka, kempingsViesu nams Miķeļbāka piedāvā kempinga mājiņas. Duša un WC servisa mājā. Ir iespējams pasūtīt ēdināšanu. Velosipēdu īre, ogošanas un sēņošanas iespējas. Viesu nams atrodas netālu no jūras.
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieks
Leonīda Krāsnis, krāšņu mūrnieksKrāsnis pirtīm, mājai un pavardi dārzam. Īstas krievu pirts krāsnis. Krāsns, kura cep, vāra, sautē. Krāsns izmēri un izskats tiek mainīts pēc klientu vēlmēm, saskaņojot ar telpas interjeru.
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīca
Radisson Hotel Old Town Riga, viesnīcaViesnīcas Astor Rīga Hotel centrālā atrašānās vieta ir ideāli piemērota kā biznesa ceļotājiem, tā arī tūristiem. Vecrīga un Rīgas centrs, kā arī vispopulārākas apskates vietas, atrodas tikai dažu minūšu gājienā no viesnīcas.
Meļķerti, viesu nams
Meļķerti, viesu namsViesu nams Meļķerti atrodas pāris kilometru attālumā no Kandavas un piedāvā lieliskas telpas dažādu svinību organizēšanai. Klusums, pirts, baseins, naktsmītnes.
Dūšeļu kempings laivas
Dūšeļu kempings laivasKempings Dūšeļi pie Babītes ezera piedāvā atpūtu visa gada garumā: distanču slēpošana, ziemas un vasaras cope, laivu noma, SUP noma, velo noma, piknika terases un atpūtas vietas, mājiņas no 2019.g maija
Pils, viesu nams un kafejnīca
Pils, viesu nams un kafejnīcaGaršīga maltīte par pieņemamām cenām, banketi un viesību galdi, īsta latviešu pirts.
Visi banneri