Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Buses, telšu vietas

Buses, telšu vietas

Buses, Matkule, Matkules pagasts, Tukuma novads, Latvija, LV-3132
(+371) 26374996 - Jānis
(+371) 29133272 - Ivars
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Vietu skaits: neierobežots

Pakalpojumi: Piknika, ugunskura vietas, malka, ūdens, laukums sporta spēlēm, telšu vietas Buses pilskalna pakājē. Pārgājieni pa Imulas, Amulas upju ieleju takām, ekskursija Buses pilskalnā - iepriekš piesakoties.
Apmetnes klusā Imulas upes privātā pļavā pie ozola, malka, ūdens.

Svarīgi! Cilvēkiem ar kustību traucējumiem, iepriekš sazinoties ar īpašniekiem, iespējams apmeklēt Buses pilskalnu.
Ar suņiem drīkst ierasties, tos turot pavadā.

Piezīmes
Atrodas 14,4 km no Kandavas.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresTelšu vietas
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 12416
Meklēšanas rezultātos parādīts : 23853


Līcīši, lauku sēta
Līcīši, lauku sētaSIA Līcīši ir viens no pirmajiem un joprojām lielākajiem kazu audzēšanas un kazas piena produktu ražošanas uzņēmumiem Latvijā. Mūsu darba kvalitātes garantija ir 17 gadu ilgā pieredze kazas piena produktu ražošanā!
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
KUPRE, UAB
KUPRE, UAB
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
ANVI AM, SIA, darbnīca
ANVI AM, SIA, darbnīcaANVI AM tautas tērpu sagatavošanā darbojas no 1994.g. Bērnu linu apģērbi, galdauti, aizkari, spilveni, šūpuļkrēsli, šūpuļtīkli. Veic individuālus pasūtījumus.
LD apartamenti
LD apartamentiLaipni lūdzam!
Intema, SIA
Intema, SIAUzņēmuma galvenais darbības virziens - ortopēdisko atsperu un bez atsperu matraču ražošana no maksimāli dabīgām izejvielām un augstas kvalitātes mīksto mēbeļu izgatavošana. Uzņēmums galvenokārt izmanto individuālo pieeju katram klientam.
Tavs Draugs, zoosalons
Tavs Draugs, zoosalonsUzņēmumam SIA''Tavs Draugs'', Rīgā atrodas divas veterinārās aptiekas kuras sevī ietver arī zooveikalu sortimentu.Veikali atrodas Pētersalas iela 17 un Ilūkstes iela 109. Kā pārdevēji un konsultanti kas strādā abās aptiekās ir diplomēti veterinārārsti un veterinārie feldšeri, tāpēc mēs varam nodrošināt pilnvērtīgu konsultāciju un kvalitatīvu apkalpošanu.
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu noma
Alturs, IK, Rīgas filiāle, autobusu nomaUzņēmums Alturs IK autobusu nomas un pasažieru pārvadājumu jomā darbojas jau vairāk kā 10 gadus. Mūsu rīcībā ir vadītāji, kas ir uzkrājuši pieredzi daudzos braucienos pa Latviju, Eiropu, Krieviju un citām valstīm.
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošana
Pētes, labiekārtošana, apzaļumošanaSpeciālisti ātri un droši nozāģēs bīstamos kokus jūsu īpašumā, kā arī nodrošinās koksnes atlieku un zaru transportēšanu un utilizāciju. Pieredze lielu objektu (trases gar ielām, lieli būvlaukumi).
Visi banneri