Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma

Pēteris Gailums, keramiķis

Jaungailumi, Ilzeskalna pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV–4619
(+371) 64650613
 
VissPiedāvājumi
Produkti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresPodnieki un keramiķi   2010. gads         Cepļa atvēršana         Aigas Dātavas 1.cepļa būvēšana un dedzināšana 2009         Latgales keramikas dienas 2009   Radošās darbnīcas   Izstādes un gadatirgi         Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 2.daļa         Mākslinieku plenērs Akminīšos 2005. 1.daļa         Jaunbūvētā keramikas cepļa kurināšana         Viduslaiku festivāls Cēsīs 2004         Izstāde Latgales mākslas un amatniecības centrā         Izstāde Gulbenes vēstures un mākslas muzejā         Izstāde Arhitektu namā         Mākslas dienas Konventa sētā         Mākslas dienas Konventa sētā         Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"         Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"         Kopas "Podnieku skola" Izstāde galerijā "Daugava"         Izstāde galerijā "Laipa" Valmierā         LKF kopas PS sadarbība ar Rakstniecības, teātra un mūzikas muzeja filiāli un Raiņa muzeju   LKF kopas "Pūdnīku skūla" plenēri         Jāņu dienas ceplis Akminīšūs      Mākslinieku plenēri Bruknā         LKF kopas "Pūdnīku skūla" sadarbība ar Bruknas muižu         Cepļa dedzināšana Aulejā         Cepļa dedzināšana Aulejā      Mākslinieku plenērs Akminīšos         Cepļa dedzināšana Aulejā   Vēsmas Ušpeles gleznas   LKF kopas "Pūdnīku skūla" darbi

Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Zariņi, viesu māja
Zariņi, viesu mājaLaipni lūdzam viesu mājā "Zariņi". Krievu pirts ar baseinu,  sauna, naktsmītnes, lapene, ugunskura un telšu vietas. Telpas banketiem un svinībām.
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekss
Nāras, viesnīca - atpūtas komplekssAtpūtas centrs Nāras atrodas pašā Naukšēnu centrā, Rūjas upes krastā, bijušā spirta brūža ēkā, 156 km no Rīgas, 50 km no Valmieras.
Otafs, stiklinieku darbi
Otafs, stiklinieku darbiOtafs. Iespēja pasūtīt tieši tādu skolas tāfeli, kāda vajadzīga konkrētai klases telpai (pēc izmēriem un dizaina). Pianistu krēsli. Roku darbs.
Pirts Asni, pirts
Pirts Asni, pirtsPirts Asni Lilastē - priekam, atpūtai un veselībai gan ziemā, gan vasarā. Netālu jūra. Koka kubls - karstais ar pazemes ūdeni. Pašu pirts sietas slotiņas.
Akvedukts, AS
Akvedukts, ASUzņēmums AKVEDUKTS - viens no stabilākajiem un uzticamākajiem apkures, ūdensapgādes un dārza preču vairumtirgotājiem Baltijas valstīs. Mūsu kompānija piedāvā modernas, augstiem standartiem un tehniskām prasībām atbilstošas preces ūdensapgādei, apkurei un laistīšanai Latvijas, Lietuvas un Igaunijas teritorijā.
Jaunogres nams, brīvdienu māja
Jaunogres nams, brīvdienu mājaTelpas svinībām, atpūtai, semināriem - kamīnzāle 36 personām. Pirts, silts baseins ar straumi un filtrētu ūdeni. Tenisa korts, viesību galda klāšana, satelītu TV. Speciāls piedāvājums divām personām - 30 Ls (darbadienās). 35 km no Rīgas.
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāze
Zvejnieki 2000, SIA, atpūtas bāzeIkviena no četrām kotedžām ir paredzēta sešiem cilvēkiem un ir aprīkota ar elektriskajām baterijām. Pirts ar kamīnzāli, lapenes svinībām, atpūta pie Cieceres ezera.
SPĪĶERU KONCERTZĀLE
SPĪĶERU KONCERTZĀLEPašā Rīgas sirdī sajūtama seno laikmetu elpa un modernā dinamika. Omulīgas mājas ikvienam mākslas un atpūtas baudītājam! Satikšanās vieta dažādiem notikumiem - konferencēm, prezentācijām un ceremonijām, radošām darbnīcām un svinībām, kā arī teātra izrādēm un koncertiem, kino seansiem. Telpu noma dažādiem korporatīviem pasākumiem vai vienkārši mājīgam draugu ballēm.
Acrulat, SIA
Acrulat, SIAMākslīgā akmens apstrāde un tirdzniecība, makslīgā akmens izlietnes, virutves virsmas, galda virsmas. Mākslīga akmens mēbeles.
Visi banneri