Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Ezerkrasti, atpūtas bāze

Ezerkrasti, atpūtas bāze

Ezerkrasti, Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4617
(+371) 26411207
(+371) 26450437
Juridiskais nosaukums : EZERKRASTI, Čornajas pagasta zemnieku saimniecība, Zemnieku saimniecība
Reģistrācijas numurs : 42401000919
Juridiskā adrese : Tilīši, Čornajas pagasts, Rēzeknes novads, LV-4617
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu nams Ezerkrasti atrodas brīnišķīgā vietā pie Rāznas ezera 260 km attālumā no Rīgas un 18 km attālumā no tuvākās pilsētas Rēzekne. Pie mums ir iespējams rīkot kāzas, seminārus un svinīgus pasākumus, gan atpūsties vai sportot, kā arī veldzēties Rāznas ezerā.

Iespēja nosvinēt savus skaistākos dzīves notikumus viesu namā "Kastanis" līdz pat 130 personām ar galdu klāšanu. Dzīvošana (gultasvietas) "Kastanī" pieejamas piecās istabās līdz 20 personām.

Viesu namā "Apelsīns" iespējams rīkot pasākumus banketu zālē līdz 60 personām un dzīvot divvietīgās, trīsvietīgās un četrvietīgās istabiņās ar kopējo guļvietu skaitu - 34 personām. Viesu mājā ir arī krievu pirts, baseins, biljards un virtuve ar aprīkojumu. 

Mierīgai ģimenes atpūtai ir pieejama mazā mājiņa "Kļava" ar virtuvi (aprīkojumu), krievu pirti un guļvietām līdz 7 personām. Kopumā Ezerkrastos varam izguldīt līdz 75 personām.

Ekonomiskās klases atpūtnieku vajadzībām ir: telšu vietas ar ugunskura vietām un piknika namiņš.
Esošajos futbola un volejbola laukumos ir iespēja rīkot sporta pasākumus. Pieejams bērnu rotaļu laukums. Savukārt aktīvās atpūtas cienītājiem piedāvājam laivu, ūdens velosipēdu un vējdēļu nomu. Tepat, vasaras mēnešos, pludmales apmeklētāju vajadzībām ir arī neliels vasaras veikals.

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūta pie Rāznas ezera Skatīt vairākKļava (Viesu mājas)100 € Skatīt vairākApelsīns (Viesu mājas)550 € Skatīt vairākKastanis (Banketu zāles un telpas svinībām) Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairākTelpas konferencēm un semināriem Galdu klāšana Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma Ūdens velosipēdu noma3.5 € Laivu noma, īre2.5 € Skatīt vairākSporta laukumi Volejbola laukumi Futbola laukumi Peldvietas Pirtis Skatīt vairākVieta sporta pasākumiem Baseini Atpūta pie dabas Skatīt vairākMakšķerēšana Piknika vietas Skatīt vairākSēņošana Bumbu noma Dažādi numuri Telšu vietas Pasākumu organizēšana Atpūta pie ezeriem Biljards Skatīt vairākAktīvā atpūta Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 208934
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2334469


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs Rīgā
NAD.LV Repatriācijas un apbedīšanas birojs RīgāApbedīšanas pakalpojumi Rīgā, bēres Latvijā, kremēšana un kremācija. Repatriācijas pakalpojumu organizēšana. Morga un katafalka pakalpojumi.
Jura putni, muzejs
Jura putni, muzejsKokgriezumu muzejā "Jura putni" Jūs redzat atveidotas dzērves - mīlestības, saticības, uzticības un mūžības simbolus; pūces - gudrības simbolus un citus putnus. Parks atgādina, ka šeit tiek mīlēta daba un ir sakārtota vide.
Masāžas studija 8
Masāžas studija 8Limfodrenāžas masāža uzlabo jūsu veselību vairojot enerģiju un vitalitāti, uzlabo vielmaiņu, imūnsistēmu, miegu, darba efektivitāti, veicina asins cirkulāciju, padara tvirtāku ādu samazina tūsku, ķermeņa apkārtmērus un celulītu.
Lilaste, atpūtas komplekss
Lilaste, atpūtas komplekssKomfortabli viesnīcu numuri, un guļbūves namiņi, banketu zāle, kamīnzāle, kurās varat pavadīt gan svētkus, gan seminārus – tas viss vienmēr ir Jūsu rīcībā.
Veselības centrs Medeors pluss-S
Veselības centrs Medeors pluss-SMūsu Veselības centrs Medeors pluss-S” ir izveidots  ar nolūku sniegt palīdzību cilvēkiem ar muguras problēmām, sporta traumām, pēc operācijas rehabilitācijā, piedāvājam veselības uzturēšanas programmas biroja darbiniekiem, grūtniecēm, sievietēm pēcdzemdību periodā, kā arī tiem kuriem pāri 60 un vairāk.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Līcīši, atpūtas komplekss
Līcīši, atpūtas komplekssDaugavas un Kausupītes ieskautajā līcī mājvietu sev radis Dabas relaksācijas un svinību komplekss „Līcīši” - cilvēka prāta un dabas radīta vide, kādu citviet neatrast. Skatienam paveras saules gaismas, ūdens un debess krāsu spēles.
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu noma
Pārvietojamās pirtis, kubli, SUP dēļu un laivu nomaPārvietojamās pirtis - mucas, baļļas (kubli). Laivu noma braucienam pa Abavu, laivošana Kurzemē, laivu noma Kandavā, šoferu transports no laivošanas gala punkta līdz vietai, kur esat sākuši ceļojumu un atstājuši Jūsu transporta līdzekļus. SUP dēļu noma. Dārza spēles.
H4y Interior, SIA
H4y Interior, SIA Plašs iekštelpu mēbeļu un interjera priekšmetu klāsts. Mēbeles ikvienai dzīvojamās platības telpai, tai skaitā dārza mēbeles, visslielākais dārza mēbeļu klāsts Baltijas valstīs -dārza krēsli, dārza galdi, batuti, ugunskura vietas, dārza mēbeļu komplekti) Piedāvājuma klāstā ergonomiskie un biroja krēsli.
Visi banneri