Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Vīteri, viesu nams

Vīteri, viesu nams

Vīksnas, Biksinīki, Vērēmu pagasts, Rēzeknes novads, Latvija, LV-4647
(+371) 29544569
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts

Viesu māja "Vīteri". Ja Jūs vēlaties apmeklēt Latgales Šveici, tad Jums jādodas uz viesu māju "Vīteri", kas atrodas Rēzeknes rajonā gleznainā Adamovas ezera krastā, tikai 7 km attālumā no Rēzeknes. Ezers ir interesants ar saviem līčainajiem krastiem, 5 salām, kurās daudzviet saglabājusies cilvēka rokas neskarta daba. Skaista ir ezera kalnainā apkārtne.Ezerā ir daudzveidīgs zivju sugu klāsts. Brīvdienu māja atrodas ezera ziemeļu daļas krastā, kas ir noteikts kā augstvērtīgākā ezera skatu vieta. Viesu namā ir: četras guļamistabas (12 guļvietas), pirts un banketu zāle (līdz 30 personām) labiekārtota virtuve (elektriskā plīts, ledusskapis, elektriskā tējkanna, trauki ) saulaina terase un balkons ar skatu uz ezeru. Blakus esošā dīķa malā - īsta lauku pirts, kur pērties uz nebēdu. Cena par naktsmītni, banketu zāles īri un pirti atkarīga no cilvēku skaita, sezonas un nedēļas dienas. Piedāvājumā:pirts, laivu noma,makšķerēšana,grils. Mājdzīvniekus ņemt līdzi aizliegts. Apkārtne Izjādes ar zirgiem , izvizināties karietē vai kamanās piedāvā zemnieku saimniecība "Untumi", kas atrodas 12 km attālumā no "Vīteriem". 1 km attālumā atrodas Sarkaņkalns , kur iespējams izbaudīt ziemas priekus braucot no kalna. 10 –15 min. brauciena attālumā Jūs varat iepazīties ar Latgales keramiķu V.Vogula, V.Pankova darbiem, ar iespēju izmēģināt savu roku podniecībā, slavenā koktēlnieka A.Rancāna darbiem. 

Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresSlēpošana un snovbords Laivu noma, īre Vīteri (Viesu mājas) Skatīt vairākViesu nami Naktsmītnes    Brīvdienu mājas Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Atpūta pie Adamovas ezera (Atpūta pie ezeriem) Skatīt vairāk   Makšķerēšana Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairākVolejbola laukumi Pirtis Skatīt vairāk
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 159534
Meklēšanas rezultātos parādīts : 1581339


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumi
AMBE, salons Tūkstoš grīdu, grīdas segumiTrīs slāņu parkets, klasiskās un eksotiskās koksnes, dažāda veida gumijas segumus - bērnu rotaļu laukumiem, fitnesa, trenažieru zālēm, šautuvēm un citām sporta grīdām.
Skultes muiža, viesu nams
Skultes muiža, viesu namsSkultes muiža - ideāla vieta kolektīviem pasākumiem, kāzām, sporta spēlēm: viesību zāle, pirts, baseins, kamīnzāle, terase, divvietīgas istabas.
Dace Grīnberga, keramiķe
Dace Grīnberga, keramiķe Keramiķe Dace Grīnberga strādā ar dažādu krāsu akmens masām, mālu un porcelānu. Mūsdienīgi priekšmeti interjeram. Vienkāršas, ažūras formas ar dažādām faktūrām.
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestāde
Paulas Karlsons, privātā pirmsskolas izglītības iestādeNo 2015. gada 1. jūnija darbu uzsācis bērnu uzraudzības pakalpojumu centrs "Karlsons", palīgs māmiņām un tētiem ik dienu, ik vakaru, arī brīvdienās un svētku dienās. Piedāvājam arī diennakts pieskatīšanu. Par jūsu mazuļiem rūpēsies sertificētas auklītes.
Stila Elements
Stila ElementsUzņēmums Stila Elements ir klasisku dekoru eksperts, kas palīdz veidot elegantus interjera un eksterjera dizainus izmantojot tādus materiālus kā koks un ģipsis.
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorāns
Azerbaidžāna, atpūtas centrs un restorānsRestorānā AZERBAIDŽĀNĀ jūs gaida gardie ēdieni , romantiska austruma atmosfēra un protams lieliskās azerbaidžāņu ritmi. Piedāvājam vairak nekā 120 lieliskus ēdienus azerbaidžāņū gaumē , kā arī galdu klāšanu pēc Jūsu vēlmēm un svinībam!
Ratatui, franču restorāns
Ratatui, franču restorānsEsat laipni gaiditi nobaudīt franču ēdienus romantiskā un elegantā atmosfērā. Patīkamā franču mūzikas pavadījumā varēsiet baudīt francijas sieru un vīnu. Gaidām Jūs kopā ar ģimeni un draugiem izbaudīt dzīvi.
Saullēkti ozolos, viesu nams
Saullēkti ozolos, viesu namsViesu māja Ezernieku pagastā pie lielākās ozolu birzs Baltijā, blakus Ežezers ir salām bagātākais ezers Latvijā. Atpūta gan divām personām, gan lielām tūristu grupām. Banketu zāle līdz 40 cilvēkiem. Izbraucienus ar kuteri pa Ežezeru.
Mozello, mājas lapu izstrāde
Mozello, mājas lapu izstrādeIzveido savu mājas lapu vai interneta veikalu 5 minūtēs, bez maksas. Ātri, viegli, profesionāli. Šis ir vislabākais piedāvājums gan Latvijā gan pasaulē. Izmēģini tagad!
Visi banneri