Meklēt kartēMeklētājsKatalogsSludinājumiLasītavaMani datiReklāma
Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, atpūtas komplekss

Puduri, Ķegums, Ogres novads, Latvija, LV - 5020
(+371) 26523410
Juridiskais nosaukums : Vējkrasti SIA
Reģistrācijas numurs : 40003686595
Juridiskā adrese : Puduri, Ķeguma novads, Ogres rajons, LV-5020
 
VissPiedāvājumiGalerijaKarte
Apraksts
Viesu nams PUDURI ir jauns atpūtas komplekss. Mēs atrodamies ļoti skaistā vietā, Daugavas krastā, netālu no Ķeguma. Mūsu atpūtas kompleksā Jūs varēsiet atpūsties un izpriecāties, un šo pavadīto laiku Jūs ar prieku atcerēsieties. Jums būs iespēja noīrēt komfortablas 1 - 2 stāvu mājiņas, kurās ir no 2 - 3 guļamistabām, kā arī duša un WC. Šajās mājiņās Jums ir dota arī iespēja izbaudīt kamīnu. Mēs Jums piedāvājam izmantot laivas, ūdens motociklus, kā arī uzspēlēt volejbolu vai basketbolu. Ir pieejama estrāde, kas lieliski kalpo lielu kolektīvu pasākumu un sporta svētku rīkošanai. Viesu atspirdzināšanai piemērots bārs „Karību” stilā. Mazākām kompānijām līdz 35 cilvēkiem ir iespēja izmantot banketa zāli ar virtuvi jubileju svinēšanai, nosalušajiem un nogurušajiem klientiem mēs piedāvājam īstu krievu pirti, pēršanos ar slotiņām un veldzēšanos baseinā - organisma atveseļošanu īsā brīdī. Tagad pieejama jaunuzceltā Rija - kāzu un citu lielu pasākumu rīkošanai. Gaidām visus interesentus, Jūs baudīsiet patiesu atpūtu! Attālums no Rīgas ~ 55 km.
Galerija
PiedāvājumiProdukti, pakalpojumi, atslēgvārdi, nozaresAtpūtas bāzes, centri, kompleksi Skatīt vairākNaktsmītnes Skatīt vairāk   Dažādi numuri Skatīt vairāk   2-vietīgas mājiņas71.14 € Skatīt vairāk   3-vietīgas mājiņas85.37 € Skatīt vairāk   Telšu vietas Skatīt vairākBanketu zāles un telpas svinībām Skatīt vairāk   Kamīnzāle Skatīt vairākVietas kāzu svinībām Skatīt vairākRija (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākPirts (Telpas konferencēm un semināriem) Skatīt vairākPirtis Skatīt vairākAtpūta pie dabas Skatīt vairāk   Lapenes Skatīt vairāk   Piknika vietas Skatīt vairāk   Atpūta pie upēm Skatīt vairāk   Atpūta pie Daugavas Skatīt vairāk   Sēņošana    Makšķerēšana    Ogošana Vieta sporta pasākumiem Skatīt vairākAktīvā atpūta    Volejbola laukumi    Basketbola grozs Skatīt vairāk   Izjādes ar zirgiem Skatīt vairākSporta un tūrisma inventāra noma    Laivu noma, īre    Ūdens velosipēdu noma
Karte

Statistika:
Pilnībā apskatīts : 135018
Meklēšanas rezultātos parādīts : 2101254


Rasu Dārzniecība, SIA
Rasu Dārzniecība, SIASIA Rasu Dārzniecība, esam salīdzinoši jauna stādaudzētava, ģimenes uzņēmums, Ogres novadā, Birzgales pagastā "Rasas". Specializējamies uz vasaraspuķu stādiem un ziemcietēm. Piedāvājam arī dārzeņu stādus :  tomātu, gurķu, ķirbju, arbūzu, meloņu un citus stādus.
Eco Roof niedru jumti un celtniecība
Eco Roof  niedru jumti un celtniecībaECO ROOF ir daudzu gadu pieredze. Jumtus klājam visās Eiropas Savienības valstīs neatkarīgi no klienta atrašanās vietas, vai nu ar saviem, vai klienta materiāliem.
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsas
Ekoloģiskas lineļļas koka krāsasEkoloģiska lineļļas koka krāsa Ecolin āra un iekšdarbiem. Izceļ koksnes dabīgo struktūru un virsma pēc apstrādes kļūst matēta, un nodilumu izturīga.
Lapsas, atpūtas bāze
Lapsas, atpūtas bāzeViesu nams Lapsas, naktsmājas, pirti, baļļa, banketu zāle, telts vietas. Piedāvājums ūdenstūrisma cienītajiem – piecvietīgi katamarāni, kanoe laivas, piegāde.
Viduslaiku izklaides
Viduslaiku izklaidesSIA "Niedru lija" piedāvā atraktīvas izklaides viduslaiku garā - šaušanu ar loku, arbaletu, cirvja un šķēpa mešanu, monētu kalšanu. Mūsu arbalets ir viduslaiku arbaleta atdarinājums (~ 14.gs.), metamie cirvji - 13.gs. Vācu kaujas metam
INSAFE, SIA
INSAFE, SIALielākais seifu un metāla mēbeļu ražotājs un izplatītājs. Mūsu preču klāstā ir seifi un metāla mēbeles. Seifi ir testēti neatkarīgās laboratorijās un ieguvuši Eiropā atzītus sertifikātus – ECB-S un IMP.
Ireneta, kāzu salons
Ireneta, kāzu salonsIreneta. Jūsu izvēlei salonā uz vietas vienmēr pieejami 250 kleitu modeļi. Visu veidu variācijās no baltās līdz šampanieša krāsai.
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrāde
Akmeņkalis, SIA, akmens apstrādeSIA "Akmeņkalis" tika dibināts 1991.gadā. Uzņēmums šo gadu laikā pilnveidojis un attīstijis dažādas jaunās tehnoloģijas, lai panāktu iespēju izveidot no akmeņa neiespējamo. Uzņēmums nodarbojas ar dažādu veidu dabisko akmeņu apstrādi.  
Dvina, viesu nams
Dvina, viesu namsNaktsmītnes Jēkabpilī - viesu nams Dvina Jēkabpilī. Viesu mājā ir 7 numuri, viesistaba un virtuve. Vienlaicīgi iespējams uzņemt 20 viesus. Pirts ar baseinu un banketu zāle līdz 12 cilvēkiem.
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrs
Slēpošanas un atpūtas parks Ozolkalns, aktīvā tūrisma centrsAktīvs visu gadu! Ozolkalns piedāvā atpūtas iespējas un nakšņošanu Gaujas Nacionālajā parkā, Cēsu pievārtē. Ziemā tās ir kalnu slēpošanas un snovborda trases, kas sasniedz 500 m garumu. Kalns aprīkots ar krēslu un diviem enkuru pacēlājiem, pieejama inventāra noma un instruktoru pakalpojumi.
Visi banneri